Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Αυτά ισχύουν για ανόδους και υποβιβασμούς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τι ισχύει με τους προβιβασμούς - υποβιβασμούς σε όλες τις Κατηγορίες, παρακάτω
Δείτε τι ισχύει με τους προβιβασμούς - υποβιβασμούς σε όλες τις Κατηγορίες, παρακάτω:

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης, για την άνοδο στην Γ´ Εθνική για την περίοδο 2023/2024.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρείς τελευταίες θέσεις (13η ,14η, 15η θέση) υποβιβάζονται στην Α’ Κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/24.

Αν υποβιβαστεί μία ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας από την Γ’ Εθνική, τότε υποβιβάζεται στην Α’ Κατηγορία και η ομάδα που θα τερματίσει στην 12η θέση της βαθμολογίας της Α1.

Αν υποβιβαστούν  δύο ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας από την Γ´ Εθνική, τότε υποβιβάζεται στην Α’ Κατηγορία και η ομάδα που θα τερματίσει στην 11η θέση βαθμολογίας της Α1.

Η Α1 Κατηγορία την περίοδο 2023/24 θα αποτελείται από 14 ομάδες.


Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα ανέλθουν στην Α1 Κατηγορία.

Σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 στην Γ´ Εθνική, τότε θα ανέβει στην Α1 και η τριταθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρείς τελευταίες θέσεις (11η,12η,13η θέση) υποβιβάζονται στην Β´ Κατηγορία.

Αν υποβιβαστεί μια ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας από την Γ´ Εθνική, τότε υποβιβάζεται και η 10η ομάδα της βαθμολογίας.

Αν υποβιβαστούν δύο ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας από την Γ´ Εθνική, τότε υποβιβάζεται και η 9η ομάδα της βαθμολογίας.

Η Α’ Κατηγορία την περίοδο 2023-24 θα απαρτίζεται 14 ομάδες.


Β´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά την τελική βαθμολογική κατάταξη και των δύο ομίλων, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες σε μίνι-πρωτάθλημα με την βαθμολογία που είχαν στην κανονική περίοδο.

Οι ομάδες που θα πάρουν την 1η θέση κάθε ομίλου, ανέρχονται στην Α’ Κατηγορία και οι δευτεραθλήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους ,σε αγώνα μπαράζ νοκ άουτ, σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής ανέρχεται στην Α’ Κατηγορία.

Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής της Α1 ανέβει στην Γ´ Εθνική τότε θα ανέβει στην Α’ Κατηγορία και ο ηττημένος του αγώνα μπαράζ.

1 σχόλιο:

  1. Βόρειος Άνεμος.........
    365, Χρόνια πολλά - καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και σε εσάς του αθλητικού επιτελείου, ευχές και πάντα με τις ειδησαρες που δίνετε και ανεβάζετε τις γνώσεις των φίλων που επισκέπτονται το site 365.
    Το λοιπόν για να περάσω στα της στρογγυλής θεάς.
    Δύσκολα τα πράματα στην Γ Εθνική. Μεγάλα ονόματα στον 2ο όμιλο και εύχομαι να μην γίνει κάποιος Πελλιωτης Ζαλογγιτης! Διότι αν, λέω αν, φουνταρει ο καταρράκτης η το Angel village παρασύρει κάποιους.
    Στην Pella league, Γιαννιτσιωτικη υπόθεση η Λυκόστομο; Θα δείξει!!
    Ποιοι από Eskentze έως τους 8αρηδες θα βαφτίσουν συνοδοιπόροι του Μπαχοβου;
    Στην Α, κάνω πρόβλεψη. Κοστουμακι θα φορέσουν κάποιοι από Πρίγκηπα και ένας η δυο της Σκύδρας.
    Για φουντο, τους Πατριάρχες μάλλον θα συντροφεύσουν κάποιοι εκ Καληνιτσας, Ελπιδακια, Αθυρακια η Ξιφονακια!!
    Για την Μπε, ένα βλέπω σιγουραντζα. Βερτεκοπ- αετοπουλα πρώην και Big Αλεξανδρακια της New Pell του χρόνου θα είναι Pella league 2.
    Αυτά λοιπόν, Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365