Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Υπό κράτηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα η Καϊλή – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις

Η ακρόαση της Καϊλή αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου
Υπο κράτηση θα παραμείνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, όπως μεταδίδει το AFP.


Λίγη ώρα πριν ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία ενώπιον των βελγικών δικαστικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες – η Εύα Καϊλή δεν ήταν παρούσα σήμερα στη διαδικασία – εξήλθαν του κτιρίου από πλαϊνή πόρτα.


Φλαμανδικό ΜΜΕ αναφέρει ότι η ακρόαση της Καϊλή αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου και ότι τις επόμενες ώρες θα έχουμε απόφαση για τους τρεις συλληφθέντες.


Yπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και τρεις ακόμη συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365