Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ένταση με Ρομά στη Χαλκηδόνα: Ένας κάτοικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών – Φωτιές και στο Μελίσσι Πέλλας (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε εικόνες
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Χαλκηδόνα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών.


Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί για τον 16χρονο Ρομά που τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αστυνομικού έκαψαν λάστιχα και πέταξαν πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ απέκλεισαν και την παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας.


Από τα επεισόδια τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας 60χρονος κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να βοηθήσει μία γυναίκα να απομακρύνει το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο, πριν προκληθούν φθορές σε αυτό.


Τότε ένας από την ομάδα των Ρομά του επιτέθηκε και τον χτύπησε με φτυάρι στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Επίσης πρέπει να αναφέρουμε πως το βράδυ της Τετάρτης Ρομά συγκεντρώθηκαν στην Εθνική Οδό Έδεσσας - Θεσσαλονίκης κοντά στο χωριά Μελίσσι Πέλλας βάζοντας φωτιές σε λάστιχα και κλείνοντας τον δρόμο. Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής ο δρόμος άνοιξε και έσβησαν οι εστίες φωτιάς, χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις.


Δείτε εικόνες του e-koufalia.gr από την Χαλκηδόνα:





2 σχόλια:

  1. ο κόσμος δεν εγκρίνει τις ακρότητες των Ρομα.Ας γίνουν συλλήψεις βάσει νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365