Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Dyslexia Centers στην Έδεσσα - Καλά Χριστούγεννα και όμορφες γιορτές

Το TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧, επινοημένο και σχεδιασμένο από τον καθολικής αποδοχής Έλληνα Καθηγητή και εφευρέτη κ. Γεώργιο Παυλίδη, είναι το ΜΟΝΟ παγκοσμίως, ακριβές βιολογικό Test Πρόγνωσης από την Προσχολική ηλικία και διάγνωσης της Δυσλεξίας και της ΔΕΠΥ. 

■ Το Τεστ Παυλίδη δεν βασίζεται στην ανάγνωση ή στη γραφή, όπως τα συμβατικά ψυχο-εκπαιδευτικά τεστ που χρησιμοποιούνται διεθνώς, αλλά σε αντικειμενικές βιολογικές μετρήσεις (οφθαλμοκίνηση). 


■ Για αυτό, μόνο μέσω του  TΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ - 𝗣𝗔𝗩𝗟𝗜𝗗𝗜𝗦 𝗧𝗘𝗦𝗧 η Πρόγνωση και Διάγνωση της Δυσλεξίας και της ΔΕΠΥ είναι έγκαιρη και απολύτως έγκυρη.


Το ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ εφαρμόζεται αποκλειστικά στα 38 κέντρα 𝗗𝘆𝘀𝗹𝗲𝘅𝗶𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀 – 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Το κόστος της αντιμετώπισης καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ


Μπείτε στο site μας: www.dyslexiacenters.gr


Βρείτε μας στο Facebook: Dyslexia Centers Έδεσσα


Βρείτε μας στο Instagram: Dyslexia Centers


Βρείτε μας στο TikTok: dyslexia centers pavlidis method

Κάλεσέ μας για πληροφορίες ➜  2381020360

Έδεσσα - Δημοκρατίας 30







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365