Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργασία Δήμου Σκύδρας και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Έδεσσας, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της περαιτέρω ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μας για τα θέματα των Ατόμων με Ανάγκες (ΑμεΑ), υλοποίησαν, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, τη δράση DuoDay.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας που μέσα από επισκέψεις μαθητών του σε χώρους εργασίας διαφόρων φορέων, όπως είναι οι Δήμοι, επιδιώκει την ενημέρωση των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. πάνω σε θέματα καθημερινής λειτουργίας αυτών των φορέων, ώστε οι μαθητές ν΄ αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις κι εμπειρίες και να βοηθηθούν στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας, ανάλογα βεβαίως με την ειδίκευση και την ειδικότητα που αποκτούν από τη φοίτησή τους στο συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο.

΄Ετσι λοιπόν επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σκύδρας και συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου από την πλευρά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας: η Διευθύντρια Ασημίνα Δημητριάδου, η Κοινωνική Λειτουργός Σωτηρία Κορομπούλα, ο Εργοθεραπευτής Ανθουλάκης Χατζάκης συνοδεύοντας τον μαθητή Βαλάντη Τουρλούμη.

Η Δήμαρχος παρουσίασε δράσεις του Δήμου ειδικά στα θέματα της παιδείας και της κοινωνικής πολιτικής και συνέχισε με συνεργασίες και συσκέψεις με αιρετούς και στελέχη του Δήμου εξηγώντας ταυτόχρονα στο φιλοξενούμενο μαθητή και στους εκπαιδευτικούς συνοδούς θέματα οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου.

Ακολούθησε περιήγηση στα γραφεία του Δημαρχείου και συζήτηση με το προσωπικό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Κυριακή Τσιφλίδου, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Αθανάσιος Γίτσας, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννα Βέργου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης και η Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης Σοφία Σαμαρτζίδου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές και τη δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365