Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Αλμωπός Αριδαίας - Ηρακλής Λάρισας 0 - 0 /Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι στην Αριδαία, όπου ο τοπικός Αλμωπός και ο Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά οι γηπεδούχοι παρά τα προβλήματα τους,  ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη που δικαιούνταν αν δεν έπεφταν στον τραγικό διαιτητή κ. Δημητριάδη, ο οποίος τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, με αποκορύφωμα της φάση του 54’ όταν αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε πεντακάθαρη ανατροπή του Έππα.

Οι φιλοξενούμενοι με αμυντική τακτική σε όλο το παιχνίδι χωρίς καμιά τελική, αγωνίστηκαν φιλότιμα και κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις:

Στο 3’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Παπαδόπουλου.

Στο 6’ κεφαλιά του Τσιμπούκαβμόλις άουτ.

Στο 21’ σουτ του Λεσάι έφυγε άουτ.

Στο 35’ ο Πέττας μόνος απέναντι από την εστία βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα αντιπάλου αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε.

Στο 37’ ο Έππας έπιασε γυριστή κεφαλιά η μπάλα σύριζα άουτ.

Συο 41’ ο Πέλκας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Στο 54’ καθαρή ανατροπή του Έππα ο διαιτητής δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Στο 73’ δυνατό σουτ του Έππα μόλις άουτ.

Στο 90’ σέντρα σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Φαρμάκης.

Στο 90’+4’ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν ο Σουλιώτης εξ επαφής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Δημητριάδης, Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Ντάβελας (Μακεδονίας).

4ος Μπουτσίκος (Μακεδονίας), οι βοηθοί πολύ καλοί, επικίνδυνοι για το άθλημα οι κ.κ Δημητριάδης και Μπουτσίκος.

Συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Πέλκας, (78’ Τουλής),  Ρίβας, Παρασκευάς, Πέττας, Παπαδόπουλος.


Ηρακλής Λάρισας: (Χρήστος Χατζηλιάδης)

Παπαγιάννης, (46’ Φαρμάκης), Μπάτροβιτς, (89’ Μπαλαμώτης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Χρηστίδης, (74’ Τασιούλης), Δοδοντσάκης, Μπόσιο, Λεσάι, Καμπέρης, (89’ Λαγωνίδης), Συρεγγέλας, (82’ Τσιμίκας), Καψάλης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365, καθώς και βίντεο με την φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε:




































































































9 σχόλια:

  1. Η χειρότερη διαιτησία εδώ και 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας διαιτητής Μαλ/κας ο δε επόπτης και γενικά όλο το διαιτητικό ήταν στην ίδια συνομοταξία, προπονητής της αντίπαλης ομάδας κόντευε να μπει για να παίξει κι αυτός μπάλα, όμως να πούμε ότι η ομάδα του Αλμωπου θέλει έναν παίκτη για να βάλει την μπάλα κάποια στιγμή στα δίχτυα, κάποιοι παίκτες φοβόταν να βάλουν τα πόδια τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι του Άλμωπου βγάλτε ανακοίνωση και στείλτε το βίντεο αρμόδιως για να σας υπολογιζουν αλλιώς αυτά θα έχεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε τί βίντεο μας λές τον παρατηρητή αγώνα για ποιους τον βάζουν να ελέγχουν τί τον αέρα αφού αυτό ήταν οργανωμένο έγκλημα, αυτά να τα βλέπει η ΕΠΟ και ο κύριος Λεουτσακος,δε βλέπεις τα καραγκιοζιληκια του Ολυμπιακού Β και θα ήθελα να πω αυτές τίς ομάδες Β γιατί τις βάζουν σ'αυτό το πρωτάθλημα και δεν κάνουν ένα ξεχωριστό με ομάδες Β από την σούπερ λιγκ, από τις οποίες να μπωρει να ανέβει ή να πέφτει στην σούπερ λιγκ 2.

      Διαγραφή
  4. μπορεί η ομάδα να μην πετούσε φωτιές αλλά όχι και να σωθεί η Ηρακλαικός αστέρας κάτω λάρισας ! Έλεος. ο ρέφερυ εκτελεσε εποστολή.Τραγικός και τελειωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα σοβαρά δεν βλέπετε ότι ο αντίπαλος παίζει μπάλα, την βρίσκει κ την διώχνει;
    Ποιο βίντεο να σταλεί.
    Ο Αλμωπός δεν πέφτει ούτε με σφαίρες, η τελευταια 4αδα της βαθμολογίας όπως είναι τώρα είναι αυτή που θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά ο Μπαλτακος της ΕΠΟ ήταν τα Θεοφάνεια στο Λουτράκι πήγε κάποιος του Αλμωπου να του πει μια καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αλήθεια τί σχέση έχει αυτό αφού έχουμε τον κύριο Αντωνίου μήπως δεν τα ξέρουν δηλαδή πρέπει να γλείψουν κάποιον, εδώ η Πέλλα έχει Αντωνίου ας κάνει κάτι με αυτό το αισχος της διαιτησίας, ποιός τους διορίζει και τους ελέγχει, αλήθεια μετά θέλουν να είναι αυτόνομη η διαιτησία, μετά θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα???????????

      Διαγραφή
  7. Θα κάνω μία ερώτηση σ'όλους τους ανθρώπους που διοικούν το ποδόσφαιρο όπου κοπτονται για το καλό λένε του ποδοσφαίρου,το λέω αυτό γιατί είδα στην Βεργίνα τηλεόραση μία βράβευση κάποιον ποδοσφαιριστών, είδα καλεσμένο εκεί καί τόν κύριο Λεουτσακο ο οποίος είπε κάποιες κουβέντες ότι θέλουνε να κάνουν κάτι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου καί αναφέρθηκε στις μικρές κατηγορίες όπως και στην δεύτερη εθνική κατηγορία, αλήθεια πως θέλει το καλό του ποδοσφαίρου όταν υπάρχουν διαχορισμοι σε μικρές και μεγάλες ομάδες σε χωριά και πόλεις, όπου από χωριά βγήκαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές καί για να καταλήξω στο σημερινό φιάσκο της διαιτητικής ομάδας του αγώνα Αλμωπου με Ηρακλή Λάρισας έχει γίνει έγκλημα διαιτητικό σε δύο φάσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Αλμωπο,δεν φτάνει αυτό φεύγοντας οι κύριοι της διαιτησίας με τα ταξί χαμογελούσαν ειρωνικά αφού έκαναν την δουλειά που τους ανατέθηκε???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365