Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μέγας Αλέξανδρος Όρμας - ΑΣ Γιαννιτσά 1 - 2 / Διπλό με άγχος ο ΑΣ Γιαννιτσά

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Δύσκολη νίκη πήρε μέσα στην Όρμα ο ΑΣ Γιαννιτσά, επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και έτσι συνεχίζει να καταδιώκει την κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη, μια νίκη που χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους, που ήταν πιό προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και είχαν πρωταγωνιστή τον Κώστα Σοφιανίδη.


Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Πέτρου Κοντσίδη στο 10’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 20’ με γωνιακό σουτ του Κώστα Σοφιανίδη, που έγραψε το 1-1. Στην συνέχεια υπήρχαν εκατέρωθεν επιθέσεις χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, πίεσαν και είχαν ευκαιρίες, για να φτάσουν στην ανατροπή στο 70’ και πάλι με τον Κώστα Σοφιανίδη, που με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά δεν είχαν τις λύσεις επιθετικά, για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.


Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κ.κ Σιδηρόπουλο, Μανωλάκη, Τσαλκάνη.


Οι Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Σατζάκης, (87’ Παναγιωτίδης), Τανούρης, Νάνος Ν., Αβραμίδης, Μπίτσας, Μπαγκής, Νεντιάλκοφ, Αδραμάνης, Νάνος Γ., (70’ Μάρκου Μ.), Ρακιάρης, (57’ Σαββίδης).


ΑΣ Γιαννιτσά: (Σταύρος Κωστογλίδης)

Δομουχτσίδης, Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Παπαδόπουλος, Κοντσίδης, Χατζηαλεξιάδης, Τερζής, (60’ Δουλκερίδης), Παρσόπουλος, Στεργίου, (41’ Καψάλης Ε.), Σοφιανίδης, Κοσέογλου.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365