Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Διπλό στην Λάρισα ο Αλμωπός Κ19

Με ηγέτη και σκόρερ τον Τσερρίκου

Με το διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε από την Λάρισα ο Αλμωπός Αριδαίας Κ19, που επικράτησε με σκορ 2-0 του τοπικού Απόλλωνα για το πρωτάθλημα της BETSSON Superleague 2 K19.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Τσερρίκου που σκόραρε δις, η ομάδα του Δημήτρη Μίζογλου ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και δίκαια κατέκτησε το τρίποντο της νίκης.

Η σύνθεση των νικητών: Ορμανίδης, Δαμιανίδης, Σιμηχανίδης, Μίζογλου, Σωκράτη, Μερτζεμέκης, Ελευθεριάδης, Σκίρα (Τσιακούμης), Τζώρτζης (Ελευθεριάδης Χ.), Αλούπης, Τσερρίκου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα παιδιά τώρα οι μεγάλη ομάδα του Αλμωπου να φέρνουν κι'αυτοί την νίκη, καλή επιτυχία λοιπόν στα παιδιά του Αλμωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365