Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κεραυνός Μεσιανού - Δόξα Μαυροβουνίου 1 - 2 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Σε ένα πολύ ακατάλληλο γήπεδο  έγινε ένας καλός αγώνας  με συνεχόμενες φάσεις εκατέρωθεν,  για να χάσει  τελικά ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  με ένα πέναλτι το οποίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.  

Ο αγώνας ήταν δύσκολος εκ προοίμιού γιατί και οι δυο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν, για να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Το γήπεδο,  (δεν θα κουραστούμε να το λέμε,)  είναι ακατάλληλο ακόμα και για προπονήσεις.  Είναι όμως και επικίνδυνο για τραυματισμούς κάτι που τελικά δεν αποφύγαμε και στο 20 περίπου είχαμε την αποχώριση του Σάκη Καραπατάκη  του Μαυροβουνίου γιατί δεν μπόρεσε να πατήσει καλά και να στηριχθεί στα πόδια του.  (ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα)
   
Κατά τα άλλα ο αγώνας ήταν μοιρασμένος  και οι αρκετοί φίλαθλοι είδαν  έναν παιχνίδι  με πολύ σασπένς,  άλλα χαμηλής ομορφιάς και ποιότητας από αυτό που μπορούσαν να προσφέρουν οι ομάδες, λόγο της πολύ κακής ποιότητας του αγωνιστικού χώρου.
 
 Σχεδόν ισοδύναμες οι ομάδες με την  ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ  να είναι η ποιο τυχερή στο τέλος.                       
Τις περισσότερες ευκαιρίες τις έκανε το  Μεσιανό (ιδιαίτερα το δοκάρι του Α. Πανταζίδη  στο 8’ λεπτό μετά από φανταστική ενέργεια).  Στο Β’ ημίχρονο  η άμυνα του Μαυροβουνίου άντεξε την πίεση μέχρι το τέλος και έτσι απόδρασε με τους τρις πολυτίμους βαθμούς.
 
Το Μεγάλο ερωτηματικό  για το Μεσιανό είναι η πτώση της απόδοσης του νεαρού Ε. Πανταζίδη που διαρκεί.  Ο παίκτης  είναι ένα από τα καλύτερα  αμυντικά χαφ του νομού  και χθες έγινε αλλαγή (ορθώς)  από τον προπονητή του κ. Ζιμπίδη.                                                      Είναι κάτι που πρέπει να απασχόληση το ΔΣ και την τεχνική ηγεσία , γιατί ο Λευθέρης είναι το βαρόμετρο της ομάδας.
  
Για τα γκολ είπαμε ότι :  … το πέναλτι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί , ενώ στο πρώτο γκολ του Μαυροβουνίου που είχε πολύ καλή εκτέλεση !!! … δεν άφησε  ευκαιρία στον Ραφαήλ να αντίδραση , εκεί  έπρεπε ο  Μπαντουβάκης  λίγο ποιο μπροστά να μην είχε ολιγωρήσει (που είχε καλή αγωνιστική παρουσία).
 
Το γκολ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ  ήρθε από τον μετά από έναν καλό συνδυασμό από τον άξονα με τελικό αποδέκτη τον Μανώλη Τσολακίδη  που βρέθηκε πρώτος στην μπάλα και που  αν δεν το έβαζε αυτός θα το έβαζε ο Αντώνης Παντζίδης που ακολουθούσε.
 
Σα γενικές γραμμές ο χθεσινός  αγώνας έγινε σε καλό κλήμα.                                                                           Δεν παρατηρήθηκαν  αδικαιολόγητες εντάσεις , ούτε παρατράγουδα στον αγωνιστικό χώρο.
                                                                                                             Ο όποιος κόσμος που  μαζεύτηκε  στο γήπεδο ένοιωσε το σφυγμό των παιδιών και συμμετείχε παροτρύνοντας την ομάδα και παρότι στο τέλος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  έχασε, οι φίλαθλοι έμειναν τουλάχιστον ικανοποιημένοι  από το αγωνιστική διάθεση και το πάθος των παιδιών. Τα παιδιά αν μη τι άλλο το πάλεψαν. !!!

Ευχαριστούμε την  ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ για το καθαρό αγωνιστικό παιχνίδι της.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του ΔΣ  «έκοψε» την βασιλόπιτα  με τα φλουριά  να  «πέφτουν » στον  ποδοσφαιριστή  Λευθέρη Πανταζίδη και στο μέλος του ΔΣ και  στον έφορο ποδοσφαίρου  Τσιτερίδη Τάσο (που απουσίαζε δικαιολογημένα καθ’ ότι υπηρέτη τα ελληνικά στρατά….)   Από το  “mesiano gr”   ευχόμαστε υγεία , αγάπες και ένα καλό δώρο για το φλουρί από το ΔΣ.
















7 σχόλια:

  1. Πολύ ανώτερο το μεσιανο με πολλές ευκαιρίες απλά άτυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πρώτο ημίχρονο το Μαυροβούνι είχε δοκάρι και δύο κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο έχασε το μεσιανο δύο κλασικές ευκαιρίες και δύο το Μαυροβούνι απλά το Μαυροβούνι ήταν πιο γυμνασμένο πάρα τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο τα κατάφερε δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μαυροβούνι στο δευτερο ημιχρονο μπηκε καλυτερα για 10-15 λεπτα και επειτα το πεναλτι εβρισκε τροπους για να μειωσει τον χρονο καθαρου παιχνιδιου . Το παιχνιδι το πήρε λογω της εκτελεσικης ποιοτητας του Μουρουζιδη και τύχης απο τις χαμενες ευκαιριες του Κεραυνου καθως και λογω Λαμπριδη οχι για το πεναλτι .. .αλλα για ολα τα σπορια εντος των τεσσαρων γραμμων .

      Διαγραφή
  3. Το μεσιανο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν αντίπαλο στην τύχη κέρδισαν οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαυροβουναρααα λουτσεσκου ετοιμασε φανελες για Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοσκινοπουλε αγόρι μου ποτε θα ανακοινωθεί το μπαμ; καταλάβαμε ότι έχεις κλείσει αλλου από Δεκέμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30 Φεβρουαρίου ,ο Κόσκι είναι ,ήταν και θα είναι το 10αρι του Κεραυνού

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365