Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Εντυπωσίασε στο τουρνουά του Βόλου ο Αλμωπός Κ16

Εντυπωσίασε στο τουρνουά του Βόλου ο Αλμωπός Κ16 
Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η ομάδα Κ16 του Αλμωπού Αριδαίας, από το τουρνουά του Βόλου με την ομάδα του Κώστα Καρρά να είναι ανταγωνιστική και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι λιλιπούτειοι άσοι του ποδοσφαίρου, θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Ικανοποιημένοι άπαντες από την μεγάλη και επιτυχή προσπάθεια που έκαναν στην πρωτεύουσας, επέστρεψαν στην βάση τους πριν λίγες ώρες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για την συμμετοχή της ομάδας:

«Αυλαία σήμερα για το τριήμερο ταξίδι της Ακαδημίας μας στην όμορφη πόλη του Βόλου.

Οι αθλητές της Κ16 αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα ομάδων Superleague & Superleague 2, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα διοργανωτών και αντιπάλων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά της Κ16 για την άψογη αγωνιστική τους συμπεριφορά σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Park Hotel, στον Βόλο, που φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια πάνω από 300 παιδιά από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, αλλά και στους διοργανωτές του VOLOS CUP Γιοτκο Κων/νο & Ζιώγα Στέλιο

Κρατάμε τις υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες από αυτό το ταξίδι, μέχρι το επόμενο!!!»




4 σχόλια:

  1. Ναι εκανε εντυπωσιακες ηττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη χολή και ζήλια... Δεν σέβεστε τα παιδιά μας... Ντροπή σας! Και αν θέλετε να ξέρετε πράγματι παίξανε πολύ ωραία και περάσανε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή για την αγωνιστικότητα τους κ το ήθος τους. Συγχαρητήρια στην Ακαδημία του Αλμωπου που βοηθά τα παιδιά να εξελίσσονται κ να αναδεικνυονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς στην περιοχή μας υπάρχουν ορισμένοι που δεν έχουν καμία σχέση με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, όπου η νίκη και η ήττα δεν έχει δευτερεύουσα σημασία, ειδικά σε διοργανώσεις φιλικών αγώνων. Στόχος είναι η εκπαίδευση των παιδιών σε αγωνιστικές συνθήκες. Το κακό είναι ότι σχολιάζουν κάτι που δεν το γνωρίζουν και παίζουν με τις ψυχές μικρών παιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365