Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωσε τεχνικό ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Ανακοίνωσε τεχνικό ο Ολυμπιακός Γαλατάδων
Την συμφωνία του με τον προπονητή Πέτρο Λιτοβολή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων και μαζί θα πορευτούν στο πρωτάθλημα της Α1 και στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο καταγόμενος από το Μελίσσι προπονητής που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Άρη Παλαιφύτου, έχει περάσει και πριν μια διετία από τον πάγκο των ερυθρολεύκων, άρα πηγαίνει σε ένα γνώριμο περιβάλλον όπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ενώ παλιότερα μεταξύ των άλλων εργάστηκε, στον Ολυμπιακό Γαλατάδων όπως προείπαμε, στην Νίκη Αξού και στην Δόξα Μελισσίου.

Η διοίκηση του Φίλιππου Μηλώση πέραν της συμφωνίας με τον νέο προπονητή και των δύο μεταγραφών, αναμένεται να προχωρήσει σε άλλες δυο-τρείς κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365