Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Γονείς 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο δωρίζουν τα όργανά του

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη
Οι γονείς ενός 19χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του και να σώσουν τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη στο νοσοκομείο της Άρτας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τρεις ιατρικές ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα βρίσκονται στο νοσοκομείο για να λάβουν και να προχωρήσουν στη μεταμόσχευση της καρδιάς, των νεφρών και του ήπατος.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που έγινε στο Αγρίνιο στις 27 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365