Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Δεν τα κατάφερε ο Αλμωπός Κ19

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι
Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας με σκορ 3-2 από την αντίστοιχη του Ηρακλής Λάρισας, στο γήπεδο των Γαλατάδων .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν  την νίκη, ενώ οι νεαροί παίκτες των γηπεδούχων ξύπνησαν κάπως αργά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ, στα τελευταία λεπτά.


Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γαργάλας στο 3’ , Μαντίκας στο 45’ και Βέλας στο 55’, ενώ των ηττημένων οι Αλούπης στο 89’ και Τσερρίκου στο 90’.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Μπέττας, Σιώνη (Πέλλας).

Συνθέσεις:

Αλμωπός: (Δημήτρης Μίζογλου)

Σωκράτη, Παπαντωνίου, (46’ Δαμιανίδης), Τσίτσος, Μιχαηλίδης, Σιμηχανίδης, Μερτζεμέκης, Αριτζόγλου, Μίζογλου, Αλούπης, Τσερρίκου, Χατζής 


Ηρακλής: Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): 

Ντάτσι, Βασιλείου, Γαργάλας, Κουτσιούδης, Κουτζαηλίας, Παυλίδης, Ράμα, Παπαστόγιας, Βέλας, (65’ Μπακαβέλλος), Μπακαβέλος, Χονδής, (80’ Μητρακούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365