Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 4

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Πέλλα, με τον φιλοξενούμενο Άκριτα Σωσάνδρας να φεύγει με το διπλό με σκορ 2 - 4.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπουράκη στο 5’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ πριν το ημίχρονο. Αρχικά στο 36’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Κουτρούμπαλος το 1-2. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ακρίτας ήταν καλύτερος και διεύρυνε το προβάδισμα του με τον Ντόγκαρη στο 63’. Στο 70’ ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπουράκης νικήθηκε από τον Χρήστου και δεν μπόρεσε να βάλει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη με τον Κουτρούμπαλο στο 74’ να ανεβάζει τον δίχτυ του σκορ στο 1 - 4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2 - 4 με τον Κατσαμακτσή στο 88’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ραμπούσης με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Ατζαμιδάκη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
































































10 σχόλια:

  1. Φίλαθλος Σωσανδρας29 Ιανουαρίου 2023 στις 8:07 μ.μ.

    ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ Η ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1 0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο και θα δούμε αύριο τι ισχύει και τι όχι γιατί ότι νανε λέτε

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ αρχηγέ.. μην τρελαινεσαι και χτυπιέται άδικα γιατί εκτιθεσε

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει το βίντεο του αγώνα,τα συμπεράσματα ας τα δει ο κόσμος,κ όχι δεν ήταν 2 κ 3 μέτρα μπροστά,ηταν πίσω 1 μέτρο φίλαθλε της σωσανδρας!

      Διαγραφή
  2. Αντε μας ζαλίσατε από χθες με το γκολ οφσάιντ της πελλας, το βίντεο τα λέει όλα, τυχεροί ήσασταν ακριτακια γιατί αυτά που χάνει η πελλα στο 1-0 δε χάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365