Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Εκπέμπει SOS ο Εδεσσαϊκός νέα ήττα στην Πιερία (ΦΩΤΟ)

Εκπέμπει SOS ο Εδεσσαικός νέα ήττα στην Πιερία
Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο ΓΑΣ Σβορώνος επικράτησε με σκορ 1-0 του Εδεσσαϊκού και πήρε βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με την ομάδα των καταρρακτών που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που είχαν φάσεις και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επετεύχθη στο 33’ με τον Αλεξίου να γράφει με ωραίο πλασέ το 1-0 για την ομάδα της Πιερίας και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουρουτζίκας, Βαλιώτης, Κοτούμπας (Λάρισας)

Συνθέσεις:
ΓΑΣ Σβορώνου: (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης, Λαγδάρης (17’ λ.τ Χατζηθεοδωρίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Κόλα (68’ Δημηνάς), Μυστρίδης, Κυρτέγος (87’ Φωκαίδης), Μακράκης (87’ Ναρίνογλου), Κυπαρίσσης, Αλεξίου.

Εδεσσαικός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Μαγγίζης, Μωυσίδης, Καραγιάννης, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, (59’ Στογιαννίδης), Σούκιας, (73’ Σαμαράς), Κυζιρίδης, Χατζάρας, (73’ Ιωάννου), Μεληκιώτης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365