Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα το 2022

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα το 2022
Η λίστα προκύπτει μέσα από την αξιολόγηση μελών δημοφιλούς πλατφόρμας που παρέχει πληροφορίες για αναζήτηση θέσεων εργασίας, δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα παροχής στοιχείων για ανώνυμη αξιολόγηση του κάθε εργοδότη.

Η πλατφόρμα Poudouleveis.gr της Undelucram ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ετήσιας αξιολόγησης που διεξήγαγε για την ανάδειξη των καλύτερων εργοδοτών δημοσιοποιώντας τη λίστα με τους «Top Employers 2022» της Ελλάδας.


Η κατάταξη βασίζεται σε δείκτη που προκύπτει από τον μέσο όρο της αξιολόγησης που δίνουν (πρώην και νυν) εργαζόμενοι για τους εργοδότες τους, καθώς και από τον αριθμό των αξιολογήσεων που καταγράφονται στην πλατφόρμα.


Η θέση που καταλαμβάνει κάθε εταιρεία στην τελική κατάταξη καθορίζεται από τη γενική της αξιολόγηση (70%) και την βαθμολογία της σε πέντε επιμέρους κατηγορίες (καθεμία συμμετέχει σε ποσοστό 6%), οι οποίες θεωρούνται σημαντικές για τους εργαζόμενους. Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν:


τις ευκαιρίες ανέλιξης,

το πακέτο αποδοχών,

την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής,

το σύστημα διοίκησης με τις διαδικασίες,

τις εταιρικές αξίες

Ποιες είναι οι top 5 εταιρείες

Τις πέντε πρώτες θέσεις για το 2022, στην ελληνική αγορά, καταλαμβάνουν οι εξής εταιρείες, οι οποίες φαίνεται να απολαμβάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τους υπαλλήλους τους:


1. Accenture Greece


2. Webhelp Greece


3. Σκλαβενίτης


4. Public


5. Μασούτης


Oι εταιρείες που... προτιμούν οι εργαζόμενοι

Τη λίστα με τους καλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα συμπληρώνουν οι:


6. E-food


7. Deloitte Greece


8. McDonald's Greece


9. Lidl Hellas


10. Vodafone Greece


11. Cosmote E-value


12. Coca Cola 3Ε


13. JYSK Greece


14. Πλαίσιο


15. Teleperformance


16. My Market


17. Γερμανός


18. ΑΒ Βασιλόπουλος


19. Inditex Greece


20. Praktiker Hellas


21. Κωτσόβολος


22. Jumbo


23. CQS


24. ICAP Group

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365