Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αερωπός Έδεσσας - ΑΕΚ 24 - 32 / Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αερωπός

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη και της Κατερίνας Νικολαΐδου για το Aridaia365
Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, επικράτησε στην Εδεσσα του Αερωπού με 32-24, παρά τις ελλείψεις της ( ταξίδεψε με 15μελή αποστολή, στην οποία ήταν και οι νεαροί Βαρδαξόπουλος-Καλύβας).


Ντεμπούτο με τον Αερωπό έκανε ο νεαποκτηθείς Κροάτης πίβοτ Γιοβάνοβιτς, όμως δεν αγωνίσθηκε ο ανέτοιμος Μποκάρεφ.



Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και η ίδια εικόνα υπήρχε έως το 35΄,  αλλά σταδιακά, η ΑΕΚ απέκτησε διαφορά 3-5 τερμάτων και στο τελευταίο πεντάλεπτο έφθασε στην διεύρυνση της απόστασης της από τους γηπεδούχους, στα 8 γκολ.



Τα πεντάλεπτα : 2-4, 5-5, 8-8, 10-11, 12-12, 15-15 ( ημίχρονο ), 16-17, 18-21, 20-24, 21-25, 22-27, 24-32.


Διαιτητές : Νάσκος-Χαρίτσος


Δίλεπτα :  4-2, Πέναλτυ : 0/0, 1/1


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : Μήγγας 3, Γιοβάνοβιτς , Κουκουτσίδης 5, Κράλλης 4, Μπούλκιν 7, Παπαγιάννης 1, Γεωργαλής , Γιαννούσης, Μπούτκαρης, Μποκάρεφ, Τσέλιος, Τοτίδης , Μυλωνάς, Κωστακίδης 4. 


ΑΕΚ : Μάτσκεβιτς, Ζίφκοβιτς 5, Νικολαϊδης 1, Αλμέϊδα, Ηλιόπουλος 4, Παπαδιονυσίου 2, Λιάπης 5, Αρσιτς, Σόκολιτς 6, Τσιτόμπι 1, Ρογκούλσκι 1, Λέμος 2, Κεδέρης 5, Βαρδαξόπουλος, Καλύβας.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη και της Κατερίνας Νικολαΐδου για το Aridaia365:





























































































Πηγή κειμένου: greekhandball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365