Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», λέει τώρα η 29χρονη μητέρα

Ασφυκτικο θάνατο εντός ύδατος έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση

Η γυναίκα πέταξε το 11μηνο κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Ήθελα να το αναγνωρίσω αλλά δεν με άφηναν, λέει ο πατέρας του.


Ασφυκτικο θάνατο εντός ύδατος έδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11 μηνών βρέφους το οποίο φέρεται να σκότωσε η 29χρονη μητέρα του παραμονή Πρωτοχρονιάς, ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.


Η γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στη συνέχεια αποχώρησε με χειροπέδες.  Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και κουκούλα στο κεφάλι, ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Η ίδια αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Τετάρτη.


Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρό Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που το πέταξε στο νερό.


Στη συνέχεια, έφυγε για Αλεξάνδρεια και διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ μόλις ξημέρωσε επέστρεψε στο σπίτι όπου ζούσε με με το μωρό, τη γιαγιά και τον παππού του.


Ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα, ανέφερε ότι έλαβε κλήση από το κέντρο στις 16.05 για το φράγμα και από εκεί παρέλαβε τη γυναίκα η οποία του είπε να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.


«Δεν έδειχνε ταραγμένη, δεν είχε μαζί της κάποιο παιδί. Έκατσε στα πίσω καθίσματα και σε όλη τη διαδρομή δεν είπε τίποτα απολύτως. Η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική, νορμάλ, όπως όλος ο κόσμος. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα», ανέφερε ο οδηγός ταξί, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση.


Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή 


Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος.


Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.


Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365