Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δόξα Μελισσίου - Ακριτας Σωσάνδρας 3 - 1

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365
Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Μελίσσι, με την τοπική Δόξα να επικρατεί με σκορ 3-1 του Ακρίτα Σωσάνδρας.


Η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη στο πρώτο μέρος, χωρίς μεγάλες φάσεις, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 14ο λεπτό, όταν ο Παναγιωτίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.


Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, έχασαν ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλου, Κοντακτσή και Λευτέρη Θωμά για να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 63' έγινε η φάση που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρηση, αφού ο Ακρίτας έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Πέικου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Άμεσα ο Δόξα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για να σκοράρει, κάτι που κατάφερε με σουτ του Καμπάνη στο 71'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκότσης με ωραίο σουτ ανέβασε τον δίκτυ του σκορ σε 3-0, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Ακρίτας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου στο 84'.


Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Τρυψιάνη και Τσαλκάνη.



Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:

























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365