Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Νέα ήττα και τελευταίος ο Εδεσσαϊκός

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά
Δεν τα κατάφερε στο Κιλκίς ο Εδεσσαϊκός, που γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον τυπικά γηπεδούχοι ΠΑΟΚ Κρηστώνης και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την ομάδα της Πέλλας καλύτερη στο πρώτο ημίωρο, όχι όμως και στην συνέχεια που ανήκε στους γηπεδούχους, που έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Εδεσσαϊκός απογοήτευσε ειδικά στην επανάληψη, η κατάσταση πλέον δυσκολεύει και θα πρέπει να πάρει νίκες στην συνέχεια αν θέλει να ελπίζει σε ανάκαμψη και βαθμολογική αναρρίχηση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22’ με τον Ξανθόπουλο, όμως οι γηπεδούχοι με τέρματα των νεοαποκτηθέντων Τσολακίδη στο 42’ και Κυριακίδη στο 66’ και 70’ έφεραν τούμπα το παιχνίδι και πανηγύρισαν την νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παγώνης, Χατζηβασιλείου, Λαζαρίδης (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: (Βασίλης Παμπορίδης)

Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, (46’ Ρωμανίδης), Ιωαννίδης Θ., Μαυροκεφαλίδης, (80’ Καλλίας), Ματεντζίδης, Ρουστέμ, (70’ Κόλα), Τσολακίδης, (85’ Ιωαννίδης Σ.), Κυριακίδης, Ευθυμιάδης, Μωϋσιάδης, (80’ Κυρανάς), Χατζηασλανίδης.


Εδεσσαικός: ( Γιώργος Καραϊσαρίδης)

Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, (46’ Στογιαννίδης),  Μαγγίζης, (77’ Βύρος), Μωυσίδης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, (60’ Χαντζάρας), Μαντώς, (60’ Μαντώς), Κυζιρίδης, Σαμαράς, Μεληκιώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365