Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

39χρονος έπεσε νεκρός στο μπάνιο της αδελφής του

Ο άτυχος άνδρας δεν πήγε σε νοσοκομείο όταν συνήλθε αλλά στο σπίτι της αδελφής του
Η λιποθυμία του 39χρονου μέσα σε πλοίο ήταν όπως αποδείχθηκε ένα καμπανάκι που δεν αξιολογήθηκε σωστά. Ο άτυχος άνδρας δεν πήγε σε νοσοκομείο όταν συνήλθε αλλά στο σπίτι της αδελφής του, στην Κυλλήνη.

Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και όταν κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο του σπιτιού, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, με τους δικούς του ανθρώπους, να παραμένουν συντετριμμένοι.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 2 Ιανουαρίου του 2023, στην Αμαλιάδα και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος που ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στην Αθήνα, βρισκόταν για τις ημέρες των γιορτών στον αδελφό του στη Ζάκυνθο. Στο δρομολόγιο της επιστροφής από την Ζάκυνθο στην Κυλλήνη, λιποθύμησε μέσα στο πλοίο, αλλά τον συνέφεραν οι συνεπιβάτες.

Ο 39χρονος δεν συνέχισε το ταξίδι προς Αθήνα αλλά πήγε στην αδελφή του που ζει στην Αμαλιάδα. Εκεί η αδιαθεσία του συνεχίστηκε και δυστυχώς κατέρρευσε όταν μπήκε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του θα δώσει μετά τη νεκροψία η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365