Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθνικός Αριδαίας - Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας 4 - 2

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Δωροθέας, όπου ο τυπικά γηπεδούχος νεανικός Εθνικός Αριδαίας, επικράτησε με ανατροπή του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας, με σκορ 4 - 2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τέρμα του Τσολερίδη, με τους φιλοξενούμενους όμως να αντιδρούν και να ανατρέπουν το σκορ πριν το ημίχρονο, με γκολ των Θεοδώρου και Ζγκούρι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Εθνικού κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, αρχικά με τον Τσολερίδη ισοφάρισαν και με δύο γκολ του Παμπόρη έφτασαν στη νίκη και στο τελικό 4 - 2.

Διαιτητής ήταν ο Κεσίσογλου με βοηθούς τους Σουλιώτη και Παπαδόπουλο.
 
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:













































12 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά όμορφη η στολή της Δωροθέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΤΟΛΗ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνικός και Άρνισσα Είχαν παρόμοια χρώματα στολές και γι’ αυτό η δώροθεα έδωσε τις από πάνω φανέλες στον εθνικό, Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι

      Διαγραφή
  3. Και που το γράφει 6:06 ότι η μια ομάδα δίνει την στολή της στην άλλη ομάδα για να παίξουν ,και μην μου πεις ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί και οι διαιτητές ερασιτέχνες είναι αλλά οι καταγγελίες σε βάρος τους έγιναν φέτος της μόδας.....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Ηλιάδη καθάρισες να παίξουν μπάλα αλλιώς ακόμη θα περιμεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σου Τζοφ τελικά στον Αλμωπο Η στον Εθνικό ανήκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε ομαδες της καρδιας μου ειναι και οι δυο. Ειναι οι δυο ομαδες της πολης μας και δεν υπαρχει διαχωρισμος.

      Διαγραφή
  6. Εξαιτίας των στολών κέρδισε ο εθνικός λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικά κακοί είμαστε βουνά μου💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΟΛΕΡΙΔΗ ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άλλος 16 χρόνων είναι 2 σκόρερ με διαφορά 2 γκολ . Εγώ 16 χρόνων ήμουν στον πάγκο και έπριζα τις μπάλες του coach να με βάλει να παίξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365