Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

40χρονη πήδηξε φράχτη για να γλιτώσει από την οργή του συντρόφου της – Την χτύπησε στο κεφάλι

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο
Σε “δεύτερο σπίτι” έχουν εξελιχθεί τα δικαστήρια και το αστυνομικό τμήμα για ένα ζευγάρι από τον Βόλο, μια 40χρονη και έναν 33χρονο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν ξεκινήσει οι καυγάδες τους, με αποκορύφωμα την 1η Ιανουαρίου, ημερομηνία που ο 33χρονος φέρεται να έκανε “ντου” στο σπίτι της μητέρας της και να την χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι.

Χθες ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο με το δικαστήριο να αποφασίζει την συνέχιση της κράτησης του μέχρι την Πέμπτη, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση. Μέχρι την Πέμπτη η πρώην σύντροφός του, θα πρέπει να προσκομίσει γνωμάτευση από το Νοσοκομείο, που θα βεβαιώνει ότι έχει υποστεί κακώσεις από τις μπουνιές. Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο πως όταν την χτύπησε ο 33χρονος δεν πήγε στο Νοσοκομείο και εκτίμησε πως χρειάζεται 15 ημέρες για να λάβει την ιατρική γνωμάτευση.

“Δεν την χτύπησα, αυτή με ενοχλεί συνέχεια. Μου έκανε μήνυση και ήρθε στο κρατητήριο και μου έφερε πίτσες”, είπε ο 33χρονος που δεν απολογήθηκε χθες, ενώ αποφασίστηκε η συνέχιση της κράτησής του γιατί μετά από μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, είχε διαταχθεί να μην την πλησιάζει και εκείνος παραβίασε τους όρους.

Η 40χρονη υποστήριξε πως από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λάμβανε απειλητικά μηνύματα και με την αλλαγή του χρόνου ο 33χρονος την ενημέρωσε πως βρισκόταν έξω από το σπίτι της.

Ο 33χρονος έσπασε την αυλόπορτα του σπιτιού της μητέρας της 40χρονης και προσπάθησε να παραβιάσει ένα παντζούρι για να την συναντήσει, ενώ εκείνη από τον φόβο της πήδηξε τον φράχτη που την χωρίζει από το σπίτι της γειτόνισσας. Κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο πρώην σύντροφός της, εξαφανίστηκε. Την επόμενη ημέρα το μεσημέρι, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο 33χρονος μπήκε σπίτι από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα και την χτύπησε με μπουνιές πέντε φορές στο κεφάλι, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365