Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης: «Ανοίγουν» τα στόματα, ο επικίνδυνος άνδρας και το μοναστήρι του Άγιου Παΐσιου

Η 44χρονη έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι της και δεν επέστρεψε
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Ρόδο για την εξαφάνιση 44χρονης, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Η 44χρονη έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι της και δεν επέστρεψε, σύμφωνα με τη dimokratiki. Το βράδυ ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη μητέρα, που εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, επί της λεωφόρου Ρόδου - Καλλιθέας, έχει φύγει ξανά στο παρελθόν από το σπίτι της αλλα όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.


Βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης μητέρας σε ερημικό δρόμο

Στην περιοχή Νιόγλια, σε ερημικό δρόμο της Μαλώνας στη Ρόδο, βρέθηκε λίγο μετά την δήλωση της εξαφάνισης της ντελαπαρισμένο το ΙΧ αυτοκίνητο της 44χρονης, ωστόσο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της.


Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό της καθώς όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία για την 44χρονη μητέρα, κορυφώνεται.


Ανοίγουν τα στόματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekklisiaonline η τοπική κοινωνία στη Ρόδο βράζει, με την πιθανότητα μιας εγκληματικής ενέργειας να είναι στο μυαλό πολλών.


Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο ekklisiaonline, φερόμενη εμπλοκή στην υπόθεση της εξαφάνισης πιστεύουν πως έχει ένας ΄΄επικίνδυνος΄΄ όπως τον χαρακτηρίζουν άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε αρκετές περίεργες υποθέσεις, όπως στην επίθεση κατά δασκάλου με πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών ενώ η προσωπική του ζωή είναι ασταθής με δυο γάμους , αρκετές καταγγελίες.


Οι κάτοικοι αφήνουν υπόνοιες για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου και την πηγή προέλευσης των χρημάτων του ενώ οι έρευνες σύμφωνα με τις τοπικές αρχές στρέφονται και σε επιχείρηση εστίασης στα Στεγνά.


Η ανέγερση του Μοναστηριού του Αγίου Παισίου στον Αρχάγγελο


Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η καθολική μαρτυρία κατοίκων, πως ο φερόμενος εμπλεκόμενος στην εξαφάνιση της 44χρονης Άννας Ευθυμίου στη Ρόδο είναι το πρόσωπο που μόνος του έφτιαξε το τεράστιο Μοναστήρι του Αγίου Παισίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365