Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας: Η πόρτα ανοιχτή για όλους - Κανένας πάνω από την ομάδα

Ανακοίνωση
Ανακοίνωση με κατεύθυνση προς όλους όσους ασχολούνται και αγαπούν την ομάδα, ότι η πόρτα του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας είναι ανοιχτή για όλους αλλά κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα, εξέδωσε η διοίκηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Δείτε τι αναφέρει:

Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν αρκετά, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, η οποία είναι πάγια και δεν αλλάζει για κανέναν λόγο....

Πρώτον και βασικότερο: Κανένας δεν μπαίνει πάνω απ'το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Ούτε παίχτης, ούτε προπονητές, ούτε διοικούντες...Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Δεύτερον: η διοίκηση της ομάδας δεν κλείνει την πόρτα της σε κανέναν, εάν κλείσει κάποια στιγμή η πόρτα είναι επειδή το επιθυμεί αυτός που αποχωρεί.»

1 σχόλιο:

  1. τωρα την κυριακη που θα σας ριξουμε και 3 μπαλακια θα ξανα ανοιξει η πορτα μια και καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365