Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ημαθία: 48χρονος βρέθηκε νεκρός από τον γιο του

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο γιος του
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγκαθιάς στην Ημαθία, με την είδηση του θανάτου ενός 48χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο γιος του, μέσα στο σπίτι τους. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

“Φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365