Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

SL2: Απαλλάχτηκε η ΠΑΕ Αλμωπός για το παιχνίδι με την ΑΕΛ - Όλες οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Οργάνου

Πιο αναλυτικά
Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της SL2, με την ΠΑΕ Αλμωπός να απαλλάσσεται για το παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισα.

Πιο αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:


ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 22.12.2022 με ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ)


ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση/ προπονητής (αγώνας 09.12.2022 με ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής)


ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση /προπονητής (αγώνας 19.12.2022 με ΠΑΕ Παναθηναϊκό Β)


ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής τη χρηματική ποινή των δυο χιλιάδων (4.000) € (αγώνας 09.12.22 με ΠΑΕ Βέροια ΝΠΣ).


ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός τη χρηματική ποινή των χιλίων (1000) ευρώ για ρίψη αντικειμένου (αγώνας 22.12.2022 με ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα).


ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή τη χρηματική ποινή των τριών (3.000) χιλιάδων ευρώ για ρίψη αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή τη χρηματική ποινή των δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ για είσοδο φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση των ανωτέρων ποινών στα 4.250€ (αγώνας 11.12.2022 με ΠΑΕ Αιγάλεω).


ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα . ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-4. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.


ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 22.12.2022 με την ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 ΝΕΩΝ, ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επαναορισμό του ως άνω αγώνα.


ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / υβριστικά συνθήματα (αγώνας 11.12.2022 με ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα).

3 σχόλια:

  1. Τώρα για να καταλάβω ποιός έλεγε υβριστικά συνθήματα ο Αλμωπος??????????? γιατί δεν καλέσανε την ΑΕΛ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν έχεις δώσει επίσημα εισιτήρια στον φιλοξενούμενο για ότι γίνεται στο γήπεδο υπαίτιος είναι η γηπεδούχος ομάδα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ είσαι σίγουρος γι'αυτό ή λές έτσι αυθαίρετα, πρώτο πώς μπήκαν μέσα απο μόνοι τους δεύτερο τα αντιεθνικα συνθήματα έχουν σημασία αν μπήκαν έτσι ή αλλιώς δεν έπρεπε να καλέσουν και την ΑΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365