Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Στον τελικό του Australian Open για πρώτη φορά ο Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-1 σετ
Στον τελικό του Australian Open θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-1 σετ (7-6, 6-4, 6-7, 6-3) του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής τον νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς – Τόμι Πολ, με τον Σέρβο σταρ να είναι το μεγάλο φαβορί του δεύτερου ημιτελικού. 

Πρόκειται για τον δεύτερο τελικό του Τσιτσιπά σε τουρνουά Grand Slam, μετά την παρουσία του στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2021, όπου είχε βρει απέναντί του και πάλι τον Τζόκοβιτς, χάνοντας με 3-2 σετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365