Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Συγκροτήθηκε Ομάδα Στήριξης του νοσοκομείου Έδεσσας

Δελτίο Τύπου
Ομάδα Στήριξης του νοσοκομείου Έδεσσας συστάθηκε σε χθεσινή συγκέντρωση φορέων της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας οι κάτωθι φορείς, σύλλογοι και σωματεία:

- Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας
- Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας
- Σύλλογος Καφεζυθεστιατόρων
- Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ
- Εκπρόσωπος υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Μπίγα"
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Θεόδωρος Γαβράς"
- Σύλλογος Τριτέκνων
- Πολιτιστικός σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος"
- Εκπρόσωπος Λαογραφικής Εστίας
- Εκπρόσωπος συλλόγου φίλων παραδοσιακής μουσικής και χορού
- Εκπρόσωπος "Εδεσσαϊκού θεάτρου "
- Εκπρόσωπος φίλων γηροκομείου 
- Πολιτιστικός Σύλλογος "Εδεσσαϊκός κόσμος"

Ο λόγος ήταν η κοινή αγάπη και αγωνία μας για την μοίρα του νοσοκομείου μας και τις εξελίξεις οι οποίες δεν δείχνουν ευοίωνες.

Θέλοντας να στηρίξουμε την αυτοθυσία που δείχνουν οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο μας, συστήσαμε μια ομάδα στήριξης του νοσοκομείου με σκοπό οι φωνές και οι ενέργειες μας να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν το έργο του νοσοκομείου. Πρέπει όλοι μας, ο καθένας από την θέση του να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρχει ούτε η υποψία συγχωνεύσεως ή υποβάθμισης του νοσοκομείου. Στόχος είναι η πλήρωση όλων των κενών θέσεων του νοσοκομείου και η άρτια λειτουργία του.

Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Δημάρχους και τους φορείς αυτού του τόπου να βοηθήσουν και να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση που είναι η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση των υγειονομικών δομών." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365