Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ν. Παρούτογλου: Άμεση και ενιαία αντιμετώπιση της θεομηνίας

Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας:

Νίκος Παρούτογλου: Άμεση και ενιαία αντιμετώπιση της θεομηνίας

Δυστυχώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν και την περιοχή μας

Σ ’αυτή την δύσκολη πραγματικότητα των καταστροφών, πρέπει να δράσουμε με ταχύτητα και συγκροτημένα.

Από κοινού οι εκπρόσωποι των φορέων(δήμος, παρατάξεις, βουλευτές, περιφέρεια, εμπορικός σύλλογος, κινήσεις πολιτών)μπορούμε άμεσα να αναζητήσουμε λύσεις.

Δεν είναι η ώρα των ευθυνών!!!

Είναι προφανές ότι είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε συνεισφορά μας ζητηθεί.

5 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το σωστό! Όλοι μαζί για την Αλμωπία με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να "γαβγίζουν" πίσω από την οθόνη του κινητού τους και στην πράξη δεν προσφέρουν τίποτα, ενώ μέσα τους λένε "Πάλι καλά που δεν έτυχε όταν ήμουν εγώ δήμαρχος!"
    Και για να προλάβω τα σχόλια των "καλοθελητών", μέχρι τις 10 έβγαζα νερά με τη σκούπα από την αυλή του σπιτιού μου και 2 υπερηλίκων της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι το σωστό: να ζητάτε πολλά από κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για να μη νομίζει ότι είναι χαβαλές ....Αποζημιώσεις στα μαγαζιά θα δώσουν? Καταγγελίες για κακή διαχείριση του Δήμου θα γίνουν? η Περιφέρεια που είναι? απούσα ! Ο παρουτογλου μαιντανός κι αυτός.

      Διαγραφή
  2. ο Νικος ειναι γενεοδορος σε ολα του!!!! καποτε εστηνε και παροχες νερου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεομηνεία? Πότε ειχαμε τετοιο πραμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ζητήσουν να συζητήσουν να σχεδιάσουν να προβληματιστούν να να να. .. πρέπει πρώτα από Κοζάνη νά συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο.Σιγουρα δεν είναι ο καλύτερος δήμαρχος αλλά σίγουρα και κανένας από τους αρχηγούς των συνδιασμων δεν θα έβρεχε τό εσώρουχο τού στις 3 τό πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365