Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων που ανακοίνωσε την απόκτηση των επιθετικών Δημήτρη Λιτοβολή και Παρασκευά Δημόπουλου, ενισχύοντας την γραμμή πυρός του.

Ο Δημήτρης Λιτοβολής είναι παλιός γνώριμος των ερυθρολεύκων, καθώς έχει αγωνιστεί και παλιότερα στην ομάδα και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον γειτονικό Άρη Παλαιφύτου, ενώ έχρι αγωνιστεί παλιότερα σε Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, την Δόξα Μελισσίου, τον Εθνικό Γιαννιτσών, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον ΑΕΠ Κοζάνης. 

Ο Παρασκευάς Δημοπουλος έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΕΠΣ Πέλλας μάλιστα έχει αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της Ένωσης μας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αμπελιάς Φαρσάλων, ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας.
Έχει αγωνιστεί παλιότερα στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, στην ΑΕ Ευόσμου και στον Άρη Λιπαρού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365