Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Αποκατάσταση κυκλοφορίας οδικού δικτύου - Προσοχή στις μετακινήσεις, προέχει η ασφάλεια όλων

Δελτίο Τύπου
Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, λόγω της πρωτοφανούς έντονης βροχόπτωσης, όπου σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μετρήθηκε στα 206 χιλιοστά νερού σε ένα 24ωρο για μια περιοχή όπου η ετήσια βροχόπτωση υπολογίζεται στα 760 χιλιοστά.

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι λόγω των απαραίτητων συντηρήσεων & καθαρισμών των φρεατίων που είχαν πραγματοποιηθεί, ο τεράστιος όγκος νερού κατάφερε να διοχετευθεί στο υπόγειο σύστημα απορρόφησης υδάτων, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.

Ο Δήμος Αλμωπίας είναι στο πλευρό του δημότη και εφιστά προσοχή στις μετακινήσεις, καθώς προέχει η ασφάλεια όλων.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365