Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας: Επιστολή διαμαρτυρίας για την συγχώνευση των νοσοκομείων του Νομού μας

Δελτίο Τύπου
Αποστείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας καθώς και στους Βουλευτές του Νομού μας, όπως και στους Δημάρχους Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας σχετικά με το φλέγον θέμα της συγχώνευσης των νοσοκομείων του Νομού μας.

Καλούμε λοιπόν τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Βουλευτές του Νομού μας, τους Δημάρχους, καθώς και τους φορείς αυτού του τόπου να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση που είναι η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση των υγειονομικών δομών. 

Προτείνουμε μια σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων ώστε να συζητηθεί το θέμα από κοντά και να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για το πως πρέπει να κινηθούμε ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε υποβάθμιση στον τομέα της υγείας είτε λέγεται κλείσιμο είτε συγχώνευση νοσοκομείων. 


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365