Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία πλημμύρες: Υπάρχουν και αυτοί οι πολίτες, αλλά προπάντων ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τους αξίζουν πολλά μπράβο!!!!
Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για τους συμπολίτες μας που έδειξαν χθες πως ζουν κυριολεκτικά στον δικό τους κόσμο και δεν είχαν επαφή με την χθεσινή δύσκολη πραγματικότητα και σας εξιστορήσαμε τα εξοργιστικά περιστατικά που συνέβησαν. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή υπάρχει η άλλη πλευρά.

Υπάρχει η πλευρά των συμπολιτών μας οι οποίοι μόλις κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης, προσπάθησαν να βοηθήσουν εθελοντικά όπως μπορούσαν. Προσπάθησαν να βοηθήσουν τον γείτονα, τον φίλο, τον συγγενή και τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Αυτοι οι εθελοντές, αλλά προπάντων ΑΝΘΡΩΠΟΙ, έβγαζαν νερά από τα μαγαζιά με σκούπες, προσπαθούσαν να αποφράξουν φρεάτια με διάφορα εργαλεία και βοηθούσαν όπου μπορούσαν για να καλυτερέψει η κατάσταση και να μειωθούν οι ζημιές.


Τους αξίζουν πολλά μπράβο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365