Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Θ. Θεοδωρίδης: «Επιτακτική η ανάγκη η μετατροπή του Νοσοκομείου σε αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο»

Δελτίο Τύπου

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «Ως παράταξη είχαμε εντοπίσει πολύ νωρίς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Μονάδες Υγείας της περιοχής, γιατί έχω τακτική επαφή τόσο με την Διοίκησή τους όσο και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό τους. Για αυτό πραγματοποίησα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Πλεύρη τον Νοέμβριο στην Αθήνα»

Την επιτακτική ανάγκη να γίνει το Νοσοκομείο Γιαννιτσών αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο με ξεχωριστή διοίκηση τόνισε ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου.


Ο κ. Θεοδωρίδης στην τοποθέτησή του έκανε μια σύντομη παρουσίαση των πρωτοβουλιών που ανέλαβε από τον Νοέμβριο του 2022 που είχε εντοπίσει το πρόβλημα καθώς επίσης και τη σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη στην Αθήνα. Μάλιστα τόνισε την συχνή επικοινωνία που έχει με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λόγγο, καθώς επίσης με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.


Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Ως παράταξη είχαμε εντοπίσει πολύ νωρίς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Μονάδες Υγείας της περιοχής, γιατί έχω τακτική επαφή τόσο με την Διοίκησή τους όσο και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό τους».


Ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Η Διοίκηση, οι γιατροί, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό έκαναν και κάνουν ένα τιτάνιο αγώνα, τόσο την περίοδο της πανδημίας όσο και στις ημέρες μας για να λειτουργεί, χωρίς σοβαρά προβλήματα το Νοσοκομείο και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Θεωρώ όμως, ότι και αυτοί έχουν φτάσει στα όρια τους και πρέπει άμεσα να λάβουμε αποφάσεις που θα τους βοηθήσουν στο έργο τους».


Τέλος ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε ότι κατέθεσε στον Υπουργό τις προτάσεις του τόσο για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών όσο και του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης.




1 σχόλιο:

  1. ότι να να πούμε για αυτόν τον νόμο λίγο θα είναι, δυστυχώς οι κάτοικοι της Πέλλας έχουν το πολιτικό προσωπικό που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365