Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πολύ σωστά θέλει η ΕΠΟ απινιδωτές στα παιχνίδια, αλλά ποιος θα καλύψει το κόστος αγοράς τους, έχουν ξεζουμίσει τα σωματεία

Έχουν ξεζουμίσει τα σωματεία
Με αφορμή τον θάνατο αθλητών σε αγώνες τοπικών Κατηγοριών η ΕΠΟ ανακοίνωσε χτες ότι παιχνίδι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, χωρίς απινιδωτή δεν ξεκινάει.

Πολύ σωστή η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς το πρώτο πράγμα που προέχει είναι η υγεία των αθλητών.

Ωστόσο η ΕΠΟ προφανώς και με τον τρόπο που λειτουργεί έχει ξεζουμίσει τα σωματεία, δεν προνόησε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση νωρίτερα και φυσικά να δώσει μια μικρή προθεσμία στα ερασιτεχνικά σωματεία για την αγορά απινιδωτή, αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα ταμεία αυτών είναι άδεια και γνωρίζουμε ότι η αγορά ενός απινιδωτή κοστίζει γύρω στα 1500€ και πολύ λίγες ομάδες διαθέτουν αυτό το ποσό για να προχωρήσουν στην αγορά του.

Είναι για γέλια οι αποφάσεις των αρμοδίων, που από την μία ζητούν από τις ΕΠΣ να δηλώσουν πρωταθλητή για τα μπαράζ ανόδου στις 30 Απριλίου και από την άλλη να αποφασίζουν διακοπή των πρωταθλημάτων οι ίδιοι άνθρωποι.

Μάλιστα αρκετές είναι οι Ενώσεις που είχαν προγραμματίσει τους αγώνες τους, αλλά ο προγραμματισμός πάει στράφι, καθώς αυτή λέξη στην Ελλαδίτσα μας, παραμένει άγνωστη.

Φυσικά και όλοι θέλουν τον απινιδωτή, αλλά πόσοι από τους απλούς παράγοντες ξέρουν να τον χρησιμοποιούν, θα μου πείτε υπάρχει γιατρός στα παιχνίδια, ναι υπάρχει, αλλά αθλητισμός δεν είναι μόνο τα επίσημα παιχνίδια, στις προπονήσεις και σε περίπτωση κάποιου συμβάντος ποιος θα κάνει σωστή χρήση απινιδωτή;

Και αφού η ΕΠΟ κόπτεται για τους ερασιτέχνες αθλητές, ποια είναι η συνεισφορά της προς τα σωματεία;

Που βοηθάει τα σωματεία;

Ας μας το πουν δημοσίως, να ξέρουμε τι μας γίνεται, το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν οικονομικά τα σωματεία, πιστεύοντας ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν φουσκωμένα ταμεία και ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όσα απαιτούν οι κουμανταδόροι του Ελληνικού αθλητισμού.


Να σημειωθεί ότι αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου.

3 σχόλια:

  1. Πρώτα να δώσουν τα χρήματα που οφείλουν στις ομάδες και μετά να απαιτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει τέτοιο άτομο που σκίζει γάτες στην ΕΠΟ ,? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και άλλα ζώα, η στρουθοκάμηλος προσποιείται ουσιαστικά την πεθαμένη, προσπαθώντας έτσι να ξεγελάσει τα αρπακτικά. Το ότι κάθεται στο χώμα με το κεφάλι της πεσμένο χάμω ίσως ήταν αυτό που έδωσε λαβή για τον μύθο ότι η στρουθοκάμηλος χώνει το κεφάλι της στην άμμο.
    Αυτό ακριβώς κάνουν έως τώρα όλοι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι της ιστορίας πετώντας για άλλη μία φορά την μπάλα στα σωματεία.
    ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΔΗΜΟΙ όλοι με περίσσεια ανευθυνότητα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ανακοινώσεις και να μεταφέρουν τις υποχρεώσεις τους στον τελευταίο τροχό της αμαξας.
    Φτανει πια κύριοι...
    Συνυπογραφω πλήρως το παραπάνω κείμενο του Aridaia365.gr και δεσμεύομαι να επανέλθω επωνυμως μέχρι την Παρασκευή αν δε βρεθεί λύση για τις ομάδες που δεν διαθέτουν απινιδωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365