Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Τσίπρας: Άμεση διάλυση της Βουλής και εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται από τις ψηφοφορίες εκτός από τη διαδικασία για τους νεοναζί

«Άμεση διάλυση της βουλής»
«Άμεση διάλυση της βουλής» και «εκλογές εντός 3 εβδομάδων» ζήτησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για την απομάκρυνση του «ζόφου» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της επαναφοράς του «φωτός» της ριζοσπαστικής παράταξης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε αίθουσα του Ζαππείου, ζήτησε την «άμεση διάλυση της Βουλής» και εκλογές «εντός 3 εβδομάδων» για την αποκατάσταση τη δημοκρατίας από το «καθεστώς Μητσοτάκη». 


«Η κακοποίηση του κράτους δικαίου έρχεται να επιβάλει και να καλύψει την τεράστια αναδιανομή υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών. Η αισχροκέρδεια που κοστίζει στα νοικοκυριά νομιμοποιείται με τον πιο προκλητικό τρόπο.


Οι ισχυροί γίνονται ισχυρότεροι, ενώ η κοινωνική πλειοψηφία και η μεσαία τάξη ωθούνται στο περιθώριο και στην αγωνία για το αύριο. Η διαφθορά χαρακτηρίζει κάθε κυβερνητική πράξη όπως δείχνουν τα δημόσια σκάνδαλα, οι απευθείας αναθέσεις και η εμπλοκή ακόμα και στο οργανωμένο έγκλημα.


Ονόματα κυβερνητικών στελεχών είναι συνώνυμα της παρανομίας. Η διαφθορά χαρακτηρίζει κάθε κυβερνητική πράξη, όπως δείχνουν τα συνεχή σκάνδαλα διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, το όργιο των απευθείας αναθέσεων, και οι τελευταίες αποκαλύψεις για διαπλοκή τομέων του κράτους ακόμα και με το οργανωμένο έγκλημα.


Η υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο. Αυτός ο «ζόφος» είναι αυτό, που από τη πρώτη στιγμή ονομάσαμε «καθεστώς Μητσοτάκης».


Ο κ. Μητσοτάκης είναι καταχραστής της κυβερνητικής εξουσίας, που του χάρισε ο ελληνικός λαός. Καταχραστής αμετανόητος. 


Όλα αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Καθώς οι νομότυπες επισυνδέσεις αφορούσαν μονάχα σε περιπτώσεις στόχων που δεν ενεργοποιούσαν το κακόβουλο λογισμικό. Και οι στόχοι ήταν δεκάδες. 


Η ιδιωτική ζωή του πολίτη έγινε βορά ενός εγκληματικού δικτύου υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού, με σκοπό τον εκβιασμό και την φαλκίδευση της λαϊκής βούλησης. 


Η «εθνική ασφάλεια» που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης έγινε θύμα παιχνιδιών μαφίας και συγκάλειψης. Με ψέματα, με εκβιασμούς, με χειραγώγηση της δικαιοσύνης, με δολοφονίες χαρακτήρων. 


Το θέαμα μιας πλειοψηφίας, που ομόφωνα δέχεται τα όσα κάνει ο πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνη. Παραμένουν στις θέσεις τους και συντάσσονται με αυτόν, που κάνει τις υποκλοπές είναι επικίνδυνη. Μια τέτοια κατάσταση σήψης, δεν γίνεται να γίνει δεκτή από κανένα άνθρωπο. 


Δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή την εκτροπή. Ακόμη κι αν το αποφάσισαν 156 βουλευτές. 


Μετά την άρνηση του πρωθυπουργού να δώσει έστω και μια εξήγηση, για εμάς, αυτή η κυβέρνηση είναι έκπτωτη. Δεν μπορεί να μείνει ούτε μια στιγμή παραπάνω και να αποφασίζει για τον ελληνικό λαό. την άμεση διάλυση της Βουλής και τη προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, εντός τριών εβδομάδων, όπως το Σύνταγμα ορίζει.


Ζητάμε ο ελληνικός λαός να είναι αυτός που θα απαντήσει άμεσα, και όχι οι εκβιαζόμενοι βουλευτές της ΝΔ, στο κρίσιμο, στο υπαρξιακό ερώτημα που ετέθη προχθές στο κοινοβούλιο:


Με τη δημοκρατία ή την εκτροπή.


Από εδώ και στο εξής, με εξαίρεση την συμμετοχή μας, αν υπάρξει νομοθετική διαδικασία για τον αποκλεισμό των νεοναζί, θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία της Βουλής. 


Τέλος, καλούμε όλα τα κόμματα και τα συνδικάτα να δημιουργήσουν ένα τείχος και τους πολίτες να πάρουν τη δημοκρατία στα χέρια τους, με την πεποίθηση ότι η δημοκρατία υπάρχει και ζει με τις πράξεις του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα». 


Θεσμική αντιμετώπιση των κρίσεων 

«Κινηθήκαμε θεσμικά από την πρώτη στιγμή. Αντιμετωπίσαμε απολύτως θεσμικά αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο. Ζητήσαμε απαντήσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο και ζητήσαμε αποδείξεις από την αρμόδια αρχή. Δεν πήραμε καμία απάντηση από τον πρωθυπουργό. Δεν γίνεται να μην κάνουμε τίποτα.


Αποφασίσαμε την αποχή μας από τις διαδικασίες, επειδή θεωρούμε ότι δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να συνεχίσει. Στο δίλημμα δεν θα απαντήσουν μόνο 156 βουλευτές της ΝΔ, αλλά όλοι οι Έλληνες.


Εντός του Φλεβάρη εκλογές, για να αποκατασταθεί η τάξη.  Να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση του κράτους δικαίου. Αυτή είναι η απόφασή μας. Έτσι θα πορευθούμε. Αυτή η παραβίαση είναι συνδεδεμένη με την πολιτική, που ασκεί αυτή η κυβέρνηση». 


Διεθνοποίηση των υποκλοπών 

«Απευθυνόμαστε τόσο εντός όσο κι εκτός της χώρας. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ. Δεν έχουμε παραβίαση μόνο των νόμων της χώρας μας, αλλά κι αυτό, που ονομάζουμε «ευρωπαϊκό κεκτημένο». Έχω ήδη απευθυνθεί στο ΕΚ και στην ΕΕ. Συναντήθηκα με εκπροσώπους της Επιτροπής PEGA, που ερευνά το θέμα των παρακολουθήσεων. Προφανώς θα διεκδικήσουμε τη διεθνοποίηση του γεγονότος. Έχουμε ήδη εξηγήσει και καταθέσει τις προτάσεις μας. Μια εθνική κυβέρνηση θα πρέπει να αποκαταστήσει τους θεσμούς. Με πλουραλισμό και διαφάνεια στην ΕΥΠ . Με την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να ελέγχει τη δράση της». 


ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ

«Επί των ημερών μας η ΕΥΠ λειτούργησε εντός του πλαισίου του νόμου. Ό,τι παρακολούθησε έγινε, έγινε για την πάταξη της εγκληματικότητας λόγω της προσφυγικής κρίσης. Της μεγαλύτερης μετά τον 2 ΠΠ. Έγιναν πολλές εγκληματικές ενέργειες σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης. Υπήρξε αύξηση των παρακολουθήσεων επί ημερών μας. Καμία χώρα δεν κατηγόρησε τη χώρα μας για τρομοκρατικές επιθέσεις που σχετίζονταν με την αθρόες προσφυγικές ροές. Σε αυτό οφείλονταν. Η ΕΥΠ ενημέρωνε όλες τις χώρες για οτιδήποτε.


Εκτός της διασφάλισης αυτού, που ονομάζουμε «εθνική ασφάλεια» και «αντιμετώπιση τρομοκρατίας» η ΕΥΠ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έκανε προσπάθεια να πατάξει το έγκλημα και εντός της αστυνομίας. Έκανε έρευνα για την Greek Mafia και τώρα η Greek Mafia διοικεί την ΕΥΠ». 


Ονόματα και φάκελος

«Γίναμε όλοι μάρτυρες μιας σκηνής στη Βουλή, που είναι ο ορισμός του «θεάτρου του παραλόγου», αντί ο κ. Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις.


Στις 7 Δεκεμβρίου, μετά τον εισαγγελέα του Αρείου πάγου, πήγα στην ΑΔΑΕ και κατέθεσα εγγράφως αίτημα. Δεν είναι, όμως, μονοπρόσωπη, έχει διοικητικό συμβούλιο. Συνεδρίασε για να απαντήσει στο αίτημα, που κατέθεσα εγγράφως. Μου ενεχειριασε επιστολή που μου ζητούσε να εξειδίκευσω το αίτημα. 


Εγώ επέλεξα 6 πρόσωπα και απέστειλα συμπληρωματική επιστολή. Και τα 6 πρόσωπα, που επέλεξα από όλα όσα έλαβαν το φως της δημοσιότητας και επιλέχθηκαν βάσει της θεσμικής τους ιδιότητας. Δεν ρώτησα για δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, αλλά για 5 ανώτατους αξιωματικούς, καθώς και του Υπουργού Εργασίας - τότε - Ενέργειας. Τα κριτήρια έχουν να κάνουν με τη θεσμική τους ιδιότητα. 


Ο κ. Ράμμος στην απαντιτική του επιστολή, αναφερόμενος σε αυτά τα 6 πρόσωπα, είπε ότι και για τα 6 υπάρχουν ευρήματα. Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός, να προσπαθεί να ευτελίσει τη συζήτηση και να το κάνει αυτός χωρίς να ντρέπεται;


Απόλυτα θεσμικά λειτούργησε ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ. Με ενημέρωσε ως ο νόμος ορίζει, τηρώντας το απόρρητο. Μετέπειτα ήταν δική μου ευθύνη προς τον ελληνικό λαό να μάθει την αλήθεια».  


Ποιος ο λόγος των παρακολουθήσεων;

«Με σαφήνεια διατύπωσα την εκτίμηση ότι οι 5 στρατιωτικοί δεν παρακολουθούνταν επειδή ήταν εθνικά επικίνδυνοι. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, αν ο κ. Φλώρος ήταν υπόλογος για κατασκοπία, θα μπορούσε να ανανεωθεί η θητεία του για έναν ακόμα χρόνο; Για ποιο λόγο, ποιος και γιατί ήθελε να τους έχει στο χέρι; Να τους εκβιάζει; Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Σε μια περίοδο, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επενδύει 14 δισ. εκατομμύριο στον εξοπλισμό. Δεν δίνει καμία εξήγηση. Ήμουν πάρα πολύ σαφής στα ερωτήματα, που έθεσα.


Ο μεν κ. Λάγιος μόλις υπέγραψε τα «Ραφάλ» δημιουργήθηκε μια θέση στο εξωτερικό με τριπλάσιο μισθό. Του κ. Αλεξόπουλου ενδεχομένως να ενοχλούσαν οι απόψεις του σχετικά με τον εξοπλισμό από Γαλλία. Είναι γνωστές οι καταγγελίες μας για την υπερκοστολόγηση του στρατοπέδου στην Καλαμάτα. Τις απαντήσεις πρέπει να της δώσει η κυβέρνηση». 


Υπόθεση Ανδρουλάκη

«Εμείς δεν θεωρούμε κανέναν εκβιαζομενο. Ο κ. Ανδρουλάκης, σωστά δήλωσε, ότι η παρακολούθηση στο κινητό του έγινε με σκοπό τον εκβιασμό. Δεν προδικάζω ότι το μισό πολιτικό σύστημα θα υποκύψει στον εκβιασμό. Εδώ είναι προφανές ότι υπάρχει απόπειρα εκβιασμού. Θυμάστε τις αρχικές δικαιολογίες για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη; Έλεγαν ότι είναι κατάσκοπος των Κινέζων. Τέτοια παραμύθια μας έλεγαν. Πού βρίσκονται, αυτές οι πληροφορίες των συνομιλιών, των καθημερινών επαφών, των συζητήσεων; Πού βρίσκεται αυτός ο «πλούτος» των πληροφοριών; Αν κάποιοι συμβιβάζονται με την ιδέα, εμείς θεωρούμε ότι είναι μείζον ζήτημα. Δεν αφορά μόνο τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά όσους παρακολουθήθηκαν». 


Ενημέρωση, πληροφορία, προσωπικά δεδομένα

«Δεν προσδιορίζεται η στάση των κομμάτων με βάση της μετρήσεις. Έχω δει μετρήσεις, που θέτουν ψηλά στην ατζέντα, άνω του 60% το θέμα των παρακολουθήσεων. Ξεκίνησα σήμερα να σας μιλώ, με προβλήματα, που αφορούν τον κόσμο. Όλα αυτά οφείλονται σε πολιτικές επιλογές. Οι μέθοδοι, που χρησιμοποιήθηκαν ήταν άθλιες μέθοδοι, που επέβαλαν μια άθλια πολιτική. Η δημιουργία αυτού του παρακράτους των παρακολουθήσεων ήταν μια μορφή διακυβέρνησης. Μέθοδοι, που έχουν να κάνουν με την κατάλυση ενός πλαισίου πλουραλισμού στην ενημέρωση. 180 θέση στη διεθνή κατάταξη. Ντροπιαστική για τη χώρα. Ένα θέμα είναι το ζήτημα της ενημέρωσης, ένα δεύτερο της πληροφορίας, που έχει η κυβέρνηση για να εκβιάζει και ένα τρίτο συνολικά η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Υπήρξε ένα δημοσίευμα που αφορά μια ρουμάνικη εταιρεία, που προσπάθησε να κάνει ό,τι ο Τραμπ στη Χίλαρι Κλίντον. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ας δουν το «Μεγάλο Χακάρισμα» στο Netflix».


«Τρομερή αισχροκέρδεια στα προϊόντα κατανάλωσης. Έχουν 20% διαφορά από την παραγωγή στον καταναλωτή. Το σούπερ μάρκετ είναι εφιάλτης. Δεν φεύγουν από την ατζέντα μας αυτά τα προβλήματα. Θεωρούμε ότι συνδέονται». 


«Κυβέρνηση νικητών»

«Αυτό που διεκδικούμε είναι μια κυβέρνηση των νικητών. Από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μητσοτάκης προεξοφλεί ότι η λαϊκή ετυμηγορία δεν θα βγάλει πουθενά και αναφέρεται στις δεύτερες εκλογές. Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση με την στήριξη του ελληνικού λαού. Βλέπω τις τελευταίες μέρες ότι ο κ. Ανδρουλάκης, βρίσκεται σε επαμφοτερίζουσα θέση. Δεν ξέρω, γιατί δεν διευκρινίζει. Δεν διευκρινίζουν με ποιόν. Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τον κύριο Μητσοτάκη, που επιχείρησε να τους θέσει σε ομηρία; Έρχονται σε αντίφαση. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι ότι θα υπάρξει κυβέρνηση όποιος κι αν βγει, τότε προϋπόθεση για την πρόοδο είναι η ύπαρξη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». 


Διαρροές στον τύπο

«Δίνω τα εύσημα για την ερευνητική δημοσιογραφία. Ήταν δημοσιογραφική επιτυχία. Αυτή είναι η δουλειά σας. Να αγωνίζεσθε για την αλήθεια. Όχι να συγκαλείπτεται. Ευθύνη άλλων να εξηγήσουν περαιτέρω». 


«Να παραιτηθεί ο Θεοδωρικάκος για λόγους εντιμότητας»

«Είμαι βαθιά προβληματισμένος μετά τις αποκαλύψεις του Βήματος και του δελτίου του MEGA. Πρόκειται για την επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων μας. Κατά την περίοδο της κυβέρνησής μας υπήρξε έρευνα για αστυνομικούς, που συνεργάζονταν με την Greek Mafia. Πουλούσαν προστασία και νέμονταν χρήματα. Με δική μου εντολή ο τότε διοικητής της ΕΥΠ τα έστειλε στον Εισαγγελέα. Τέσσερα χρόνια μετά όχι μόνο δεν έγινε χρηστή διαχείριση αυτών των στοιχειών, αλλά πρόσωπα, που εμπλέκονταν άμεσα με αυτά τα δίκτυα, αναβαθμίστηκαν στην ελληνική αστυνομία. Με προβλημάτισαν οι αποκαλύψεις διαλόγων, που προέρχονται από κινητά τηλέφωνα κακοποιών. Στα δημοσιεύματα αφήνεται να εννοηθεί ότι μιλούσαν με υψηλά ιστάμενα στελέχη. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια απάντηση. Μιλάμε και για την πολιτική ηγεσία. Έχει μια ιδιαίτερη στάση στα θέματα της αστυνομίας. Αυτόν, που απέπεμψα για το Μάτι τον έξανε γγ του Υπ.Π. του Πολίτη. Απαντήσεις οφείλει και ο κ. Θεοδωρικάκος. Το λιγότερο, που θα μπορούσε να κάνει για λόγους εντιμότητας είναι να παραιτηθεί». 


«Ρυπαρά δίκτυα» 

«Αυτή, που υπέγραφε χιλιάδες διατάξεις, ήταν η εισαγγελέας της ΕΥΠ η κ. Βλάχου. Κατά τη γνώμη της η κρίση της είναι ανέλεγκτη. Η κ. Βλάχου είναι μέρος αυτού του δικτύου; Υπάρχει λόγος που ο κ. Μητσοτάκης, ενώ έχω ζητήσει την παραπομπή της από τον Νοέμβριο, δεν το κάνει; Είναι στη θέση της. Αν αυτό, δεν είναι κατάχρηση εξουσίας, τι είναι; Το θέμα των «ρυπαρών δικτύων», των «εγκληματικών δικτύων» λέω εγώ, οφείλει να το απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης. 


Εμείς θέλουμε να ανασυγκροτήσουμε την ΕΥΠ. Όχι να την διαλύσουμε. Να θεσπίσουμε κανόνες, ώστε να μην υπάρξει ξανά κυβέρνηση που να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες». 


Πολιτικοποίηση Ράμμου 

«Αθλιότητα τα δημοσιεύματα περί πολιτικοποίησης του κ. Ράμμου. Δολοφονία χαρακτήρα σε έναν λειτουργό, που κάνει ό,τι αναφέρει το σύνταγμα και η συνείδησή του. Γιατί κρεμιέται στα μανταλάκια; Γιατί δεν υπέπεσε στον εκβιασμό; Γιατί τόλμησε να πράξει τα δέοντα; Δεν γνωρίζουν ούτε το ίδιο το σύνταγμα. Γνωρίζουν να το παραβιάζουν όχι τι λέει. Είναι τόσο αδαείς. Δεν μπορεί να πολιτευθεί ο πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής την ίδια περίοδο, που έχει διατελέσει πρόεδρος της αρχής. Αυτή η κυβέρνηση είναι συνώνυμη με το σκοτάδι». 


«Μπλόκο» Κασιδιάρη 

«Μόνη μας κόντρα αυτή με τη δεξιά πολιτική και το κόμμα, που την εφαρμόζει, δηλαδή το κόμμα του κ. Μητσοτάκη. Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει μια πρόταση στο δημόσιο διάλογο, όπως κι εμείς. Υπάρχει κοινό σημείο, αλλά και πολλές διαφορές. Δεν επιθυμούμε να εμφανιστεί στο πολιτικό πεδίο ξανά η Χρυσή Αυγή και κάθε εγκληματική οργάνωση. Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε παρέμβαση πρέπει να είναι σύμφωνη με το σύνταγμα. Αν δεν είναι στο συνταγματικό πλαίσιο, θα δυναμώσει την επιρροή του εν λόγω μορφώματος. Πρέπει να προσδιοριστεί σαφώς η δραστηριότητα αυτού του κόμματος ως ναζιστική και να υπάρξει ένας προσανατολισμός. Στοχευμένη παρέμβαση με λεκτικό που να παραπέμπει στον αντιρατσιστικό νόμο. Δεν ξέρω γιατί το αρνείται η κυβέρνηση. 


Θα είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε. Δεν αποκλείουμε τη συζήτηση και της πρότασης του κ. Αλεβιζάτου». 


Δικαιοσύνη 

«Να απευθυνθώ εγώ στη δικαιοσύνη, γιατί με άκουγαν, θα έπρεπε να απευθυνθεί η μισή Ελλάδα. Εγώ λειτούργησα θεσμικά όλο αυτό το διάστημα. Αναδείξαμε την εκτροπή και τις λεπτομέρειες αυτής. Κινηθήκαμε στο πλαίσιο του νόμου και του συντάγματος. Ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στο ερώτημα. Δεν θα κλείσει όμως το θέμα. Αντιμετωπίζουμε πισωγυρίσματα και κωλυσιεργίες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την έρευνα της δικαιοσύνης. Η επόμενη βουλή, στην οποία θα έχουν πλειοψηφία οι προοδευτικές δυνάμεις θα κάνει ότι χρειαστεί». 

3 σχόλια:

  1. Ρε παπατζηδες μιλάνε το ναζιστικό κόμμα του Κασιδιάρη όμως στιρηζουν τον άλλον νεοναζί Ζελενσκι, πόσοι υποκρισία ακόμα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των άλλων κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κόμμα του υποκοσμου και των αγαπημένων της τρομοκρατίας μιλάει για κάθαρση και δημοκρατία. Οση σχέση έχει μια ιερόδουλη με την ηθική, άλλη τόση σχέση έχει ο σύριζα με την δημοκρατία. πότε ξανά στο τιμόνι της χώρας το κόμμα που καταξεφτελισε την πιο ιστορική πατρίδα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.00 μμ. Α καλά, καταλάβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365