Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εδώ και μια εξαετία διαθέτει απινιδωτή ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Εδώ και μια εξαετία διαθέτει απινιδωτή ο Απόλλων Κρ. Βρύσης

Ο Απόλλων Κρ. Βρύσης από το 2017 έχει αποκτήσει τον δικό του ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ για όλα τα τμήματά του μεταφέροντάς τον και στους εκτός έδρας αγώνες του.

Αρχές του 2017 η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, με χαρακτηριστικά ανθρωπιστικής και κοινωνικής διάστασης, αποκτώντας έναν ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ, χάρη στην προσφορά – αγορά του από έναν γονέα αθλητή της ομάδας μας (η ανωνυμία του είναι επιθυμία του ίδιου μέχρι και σήμερα και είναι άκρως σεβαστή). 

Από τότε το μηχάνημα αυτό ήταν αχρείαστο και φυσικά ευχόμαστε να παραμείνει. Έκτοτε μεσολαβώντας ένα - δύο χρόνια δύσκολα για το ποδόσφαιρο της Κρύας Βρύσης (αδράνειας) μέχρι την περυσινή επανεκκίνηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος πλέον έχει υπό την σκέπη του όλα του τα τμήματα, από το μικρότερο ηλικιακά μέχρι την ανδρική ομάδα. 

 Έτσι ο ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ αυτός μετά από 5 χρόνια και αφού του έγιναν οι απαραίτητες συντηρήσεις, όπως προβλέπονται από τις προδιαγραφές του, είναι και πάλι ενεργός και πλέον στην ιδιοκτησία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αποτελώντας πραγματικά ένα πολύ σημαντικό απόκτημα για την αθλούμενη νεολαία και όχι μόνο της πόλης μας, αφού θ΄ ακολουθεί όλες τις δραστηριότητες της ομάδας και των τμημάτων της εντός και εκτός έδρας !

 Για όσους γνωρίζουν από πρώτες βοήθειες, ή ασχολούνται με ιατρικά επαγγέλματα, μπορούν να καταλάβουν την σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός τέτοιου μηχανήματος σ΄ έναν φορέα, αθλητικό σύλλογο, ή γενικότερα σε χώρο όπου δραστηριοποιείτε πλήθος ανθρώπων, ιδιαίτερα δε νεαρής ηλικίας και αθλητές. 

Ο απινιδωτής, είναι ιατρική συσκευή για την επανέναρξη της λειτουργίας της καρδιάς μετά από ανακοπή. Χρησιμοποιείται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, στα χειρουργεία, σε οχήματα υπηρεσίας διάσωσης. Απινιδωτές απλής χρήσης βρίσκονται εγκαταστημένοι και σε δημόσια κτίρια όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς, αεροδρόμια, καταστήματα τραπεζών, εστιατόρια, γήπεδα και άλλους χώρους για χρήση από μη επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης.

Από τον προχθεσινό λοιπόν αγώνα ο απινιδωτής είναι στην διάθεση του γιατρού αγώνα και φυσικά η χαρά αλλά και οι ευχαριστίες της διοίκησης της ομάδας προς τον γονέα είναι πολύ μεγάλες !

Φιλοδοξία του Προέδρου της ομάδας μας Κώστα Βλάχου είναι η δημιουργία ενός συλλόγου πρότυπο για όλη την ευρύτερη περιοχή, με οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως με επίκεντρο τη νεολαία της πόλης μας, παρέχοντας όλες εκείνες τις αναγκαίες υποδομές που θα προσφέρουν καταρχήν ασφάλεια και φυσικά ένα περιβάλλον μοναδικό και ευχάριστο κατά την διάρκεια της συμμετοχής των παιδιών μας στις δραστηριότητες του συλλόγου μας , γι΄ αυτό και αναμένονται και άλλες ενέργειες το επόμενο χρονικό διάστημα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365