Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Νέος προπονητής στο τιμόνι του Άρη Νησίου

Ασφαλώς πρόκειται για πολύ καλή και δυνατή κίνηση από πλευράς της διοίκησης
Με τον καλύτερο τρόπο έλυσε το θέμα προπονητή ο Άρης Νησίου, με την διοίκηση να κλείνει τον Αντώνη Σαπουντζή και να τον χρίζει διάδοχο του Πέτρου Πεχλιβάνη.

Ασφαλώς πρόκειται για πολύ καλή και δυνατή κίνηση από πλευράς της διοίκησης, καθώς ο πρώην άσος του Εδεσσαϊκού, του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΟΦΗ, και του Πανιωνίου, έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του σαν προπονητής σε όσες ομάδες έχει εργαστεί, όπως τον Ακρίτα Σωσάνδρας, ενώ πριν λίγα χρόνια με την Δόξα Εξαπλατάνου έφθασε στον τελικό των play off, διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική και στην Θύελλα Σαρακηνών

Να σημειωθεί ότι τον τέως επαγγελματία άσο, πρέσαραν και άλλες ομάδες, ωστόσο οι κίτρινοι του Άρη Νησίου, ήταν αυτοί που τον έπεισαν να κάτσει στον πάγκο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365