Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Έδεσσα: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Φ.Ο.Ε.

Δελτίο Τύπου

Στον  Φ.Ο.Ε μετά την εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2023, προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο συστάθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος:  Τάσος Δίου

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Λάμπρου

Γ. Γραμματέας: Ροζαλία Γαβριηλίδου

Ταμίας: Γιάννης Λευθέρης

Έφορος Ακ. Περιουσίας: Φίλιππος Γκιούρος

Έφορος Δημ. Σχέσεων: Δημήτρης Γιώγας

Έφορος Εγκαταστάσεων: Νίκος Πασχαλίδης

Έφορος περιβάλλοντος: Χρήστος Βουτυράς

Έφορος  εκδρομών: Δήμητρα Σουλιώτη 


Αναπληρωματικά μέλη: Χαρούλα Δραγούμη και Τασούλα Ζήση


Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε και προγραμμάτισε εκδήλωση κοπής πίτας μαζί με την αναβίωση της γνωστής σε όλους μας, «βραδιάς λουκάνικου» για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 7.00 μ.μ, στον πολυχώρο του ΦΟΕ. 

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, που θα χαρίσει στους παρευρισκόμενους κέφι, χορό και τραγούδι, με τους μοναδικούς μουσικούς Αλέξανδρο,  Φωτεινή,  Αρετή,  Μάκη,  Πέτρο και τον Πέπε. 

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6972034714. Τιμή πρόσκλησης 15€ με το λουκάνικο (άνευ ποτού).


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365