Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Αλλαγή του χρόνου με Σούρβα Μπάμπω στο Τσιφλίκι Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το γνωστό έθιμο Σούρβα Μπάμπω, στη ξακουστή γειτονιά της Αριδαίας, Τσιφλίκι.


Οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνοντας τις απαραίτητες προετοιμασίες, μετά την αλλαγή του χρόνου αναβίωσαν και φέτος το έθιμο, δηλώνοντας πως είναι υπερήφανοι που διατηρούν μέχρι και σήμερα, από τους παππούδες τους, την πρώτη και πιο παλιά φωτιά που άναψε γενικότερα στη περιοχή της Αλμωπίας.


Παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο, πλούσια εδέσματα και πολύ κέφι συνόδεψαν την βραδιά, η οποία θα παραμείνει για ακόμη μια φορά αξέχαστη από όσους έδωσαν το παρών.


Ραντεβού του χρόνου και πάλι με υγεία.


Δείτε τις φωτο:









1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365