Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γυναίκα τραυμάτισε σύζυγο και γιο με ψαλίδι μετά από καβγά

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

Βγήκε… ψαλίδι σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έγινε την Τετάρτη τα ξημερώματα στον Βόλο, όταν η μητέρα μετά από καβγά που είχε με τον σύζυγο και τον γιο της, πήρε ψαλίδι και τους τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη και στην κοιλιά!


Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σήμερα Παρασκευή.


Όλα έγιναν προχθες τα ξημερώματα, στο σπίτι όπου μένει η οικογένεια, που έχει τρία παιδιά.


Ο 42χρονος άνδρας μάλωσε με την 40χρονη σύζυγό του, λόγω προσωπικών διαφορών, στο επεισόδιο παρενέβη ο 21χρονος γιος, που πήρε το μέρος του πατέρα και η μητέρα, πάνω στην ένταση, άρπαξε ένα ψαλίδι και τους τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη και στην κοιλιά αντίστοιχα.


Πατέρας και γιος πήγαν στο Νοσοκομείο, αλλά δεν έλαβαν καν ιατρικό πιστοποιητικό, ενώ κατήγγειλαν τη γυναίκα στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.


Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας με την κατηγορία της ελαφράς σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, σε αντίθεση με τον 21χρονο γιο, που θέλει να διωχθεί η μητέρα του.


Τελικά δόθηκε αναβολή η δίκη προγραμματίστηκε για σήμερα Παρασκευή και ως τότε θα γίνει προσπάθεια μήπως αποκατασταθούν οι σχέσεις της οικογένειας.


Πηγή: magnesianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365