Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Σημαντική Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για το δίκτυο ύδρευσης

Ανακοίνωση
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι, προέβη άμεσα σε ενέργειες έπειτα από το έντονο φαινόμενο πλημμυρών που υπέστη η περιοχή μας, πραγματοποιώντας έλεγχο όλων  των δεξαμενών και των αυτόματων χλωριωτών του δικτύου ύδρευσης όπου και διαπιστώθηκε η ομαλή λειτουργία τους.

Επίσης, στις 26/01/2023 προχωρήσαμε σε  δειγματοληψίες από πολλά σημεία του  δικτύου ύδρευσης και αναμένουμε τα αποτελέσματα αναλύσεων του νερού.

Μόλις λάβουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων  θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365