Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Επίσημο: Επέστρεψε στην ΕΠΣ Πέλλας ο Κώστας Χατζηστεφάνου

Επέστρεψε στην ΕΠΣ Πέλλας ο Κώστας Χατζηστεφάνου 

Έδωσε τα χέρια με τον Εθνικό Γιαννιτσών και επιστρέφει στα γήπεδα της Πέλλας ο έμπειρος άσος Κώστας Χατζηστεφάνου, που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στο γειτονικό Κιλκίς, αγωνιζόμενος με το Πάικο Γουμένισσας και με τον Απόλλωνα Ευρωπού.

Μια κίνηση που ενισχύει αφάνταστα την ομάδα της Ν. Τραπεζούντας, πρωτοπόρου της Α1, με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί.

Ο έμπειρος άσος επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αφού έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον Εθνικό την διετία 2018-20, όπως μεταξύ των άλλων σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης Κ20, Νίκη Αξού, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Δόξα Μαυροβουνίου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Μ. Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου, Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football League), Θιναλαικό Αράχαβης Κέρκυρας, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ΦΣ Κοζάνης, Απόλλων Κρ. Βρύσης.

Πρόκειται για μια κίνηση που δυναμώνει κι άλλο την πανίσχυρη επιθετική γραμμή των κυανολεύκων, που είναι εκ των άμεσων διεκδικητών του τίτλου στην Α1.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση των κυανολεύκων:

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα !!!

Το ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ καλωσορίζει τον Κωσταντίνο Χατζηστεφάνου και ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365