Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Συγκλονίζει η συντοπίτισσα μας Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο του αδελφού της: “Ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή”

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του αδελφού της
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Μελίνα Ασλανίδου. Όπως αναφέρει το zappit.gr, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του αδελφού της, ο οποίος «έφυγε» το 2000 μόλις στα 20 του χρόνια.


«Σιγά-σιγά μαθαίνεις να αναπτύσσεις μηχανισμούς. Πλέον έχω πάει σε άλλο level, το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βλέπω τη μητέρα μου, που ακόμα έχει αυτό το παλιό, και λέω: οκ, αυτός είναι ο κύκλος. Η ζωή μας κάνει κύκλους. Όλοι έχουμε ξεκινήσει με μία υπέροχη γέννηση, η οποία θα κάνει έναν κύκλο και θα πάει στον θάνατο. Αυτός είναι ο κύκλος της ανθρώπινης ύπαρξης, είμαι πολύ συμφιλιωμένη με αυτό» ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.


«Θεωρώ ότι σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, όταν ένας άνθρωπος φεύγει πάρα πολύ νέος και είναι όλος ζωή – ένα παιδί 20 χρονών είναι όλο ζωή, δεν σκέφτεσαι πότε θα φύγει – , όταν έρχεται ένα τέτοιο μάθημα στη ζωή σου νωρίς, σε βάζει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Κάθε στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική, ιερή και πρέπει να τη ζούμε γιατί ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι του ξημερώνει και πότε θα σβήσει το δικό του κερί. Οπότε εγώ το πήρα νωρίς το μάθημα αυτό» εξομολογείται στη συνέχεια.


«Όταν έρχονται ισχυρές δονήσεις στη ζωή σου, σε ξεκουνάνε, ξεβολεύεσαι και παίρνεις αποφάσεις πιο δυναμικές και δραστικές» σημειώνει η Μελίνα Ασλανίδου.


«Πάντα τον κουβαλάω μέσα μου τον αδελφό μου, δεν φεύγει αυτό. Είναι μία ψυχή που ήρθε και συντροφευτήκαμε για όσα χρόνια συντροφευτήκαμε. Κάποια στιγμή το λες: τι ωραία να ‘ταν κι ο ένας εδώ κι ο άλλος εδώ. Αλλά με κάποιον τρόπο είναι εδώ» μοιράζεται με ειλικρίνεια η Μελίνα Ασλανίδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365