Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Πυροδότησε βόμβα η Δόξα Μεγαπλατάνου

Πυροδότησε βόμβα η Δόξα Μεγαπλατάνου

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Μεγαπλατάνου, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του 28χρονου γκολκίπερ Βασίλη Μπελητάσιου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόταν με μεγάλη επιτυχία τα γκολπόστ του ΑΣ Πρόμαχοι, μετακομίζει στην Δόξα και δυναμώνει τους μαυραετούς στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός πορτιέρο είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α1 και της Α’ Κατηγορίας, χωρίς όμως να απαντήσει θετικά σε κάποια ομάδα και η Δόξα που παραμόνευε κατάφερε να τον πείσει και να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Ο Βασίλης Μπελητάσιος στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Ένωσης Τσάκων, του Πολυκαρπιακού και του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας.

1 σχόλιο:

  1. Ένα εξαιρετικό παιδί που έτυχε να τον γνωρίσω μέσα στον χώρο του ποδοσφαίρου,υπόδειγμα κ χαρακτήρας άψογος,εύχομαι καλή χρονιά με υγεία κ πολλές επιτυχίες.....ORIGINAL 21!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365