Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Έκλεισε Σέρβο Πίβοτ ο Αερωπός ManDynamic

Ανακοίνωση

Ο Αερωπός Έδεσσας προχωράει στη μεταγραφική ενίσχυση στη χειμερινή περίοδο.


Η διοίκηση του Θωμά Μουμτσιδέλη που τόσα χρόνια η ομάδα βρίσκεται και θέλει να είναι πάντα σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο έκλεισε τον 25χρονο Σέρβο Ντούσαν Γιοβάνοβιτς. Μετά τον άτυχο και σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Μαυροδουλάκη η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση είναι γεγονός. Εξετάζεται με λεπτομέρειες και μια ιδιαίτερη περίπτωση ενός Ουκρανού αθλητή που συντόμως μπορεί να ανακοινωθεί από τη διοίκηση. 


Οι παράγοντες της ομάδας δεν καθησυχάζουν και κοιτάζουν ακόμη μια ιδιαίτερη περίπτωση ενός νεαρού αθλητή για να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα κόντρα στα μεγαθήρια της Α1` Εθνικής κατηγορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365