Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, και οι μαθητές του Δ. Σ. Σαρακηνών θέλουν να  ευχαριστήσουν τον κ. Ηλία Αταλασίδη για την προσφορά δύο τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικών πινάκων (SMART) στο σχολείο μας.

Ο τεχνολογικός αυτός εξοπλισμός, ο οποίος θεωρείται απαραίτητος κατά τη διάρκεια του μαθήματος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις διδασκαλίας, θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση αλλά και σε καινοτόμα σχολικά προγράμματα.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας στον κ. Ηλία Αταλασίδη ο οποίος αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το χωριό και ιδιαίτερα για τα παιδιά του χωριού και το σχολείο μας.  
 
 
Το Διδακτικό Προσωπικό
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Οι  Μαθητές







3 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Ηλία!!!τα παιδιά των περιοχών μας δυστυχώς έχουν ανάγκες βασικές στην εκπαίδευση τους. Να είσαι καλά!!Σ,Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν βοηθάει την ομάδα του χωριού του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365