Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Μάκης Ρόμπης Αερωπός: Δημόσια συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή

Δήλωση
Μετά το τέλος του αγώνα ο συνοδός του Αερωπού ManDynamic Μάκης Ρόμπης μας δήλωσε: 

- "Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ και σε αθλητικά πλαίσια. Δεν προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων και αυτό το λέω διότι όταν αποβλήθηκε ο συνοδός τους κάθισαν κανονικά στην κερκίδα χωρίς να γίνει το παραμικρό (ενώ όταν φάγαμε εμείς τις δύο κόκκινες κάρτες μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού οι παίκτες ήταν αποκλεισμένοι στα αποδυτήρια λόγω του ότι απειλούνταν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν στην κερκίδα).


Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολλούς χορηγούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην εταιρεία ManDynamic που παραβρέθησαν σύσσωμη στο γήπεδο.


Δημόσια συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή για αυτήν τη σπουδαία νίκη!


Στην ομάδα γίνετε μια άριστη δουλειά από τη διοίκηση, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Δούκα ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη και έχει σημειώσει σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διαξαχθεί στην Έδεσσα το Σάββατο 4/2 στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας και κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο όπως και στο παιχνίδι με την Πυλαία να είναι δίπλα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365