Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήριο Σκύδρα ΝΠΣ (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο
Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου η διοίκηση του ΝΠΣ Σκύδρας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια που έκανε για τον αγώνα, που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει:

«Η φετινή χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας ιδρύθηκε το σωματείο μας, κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο. Προσφέροντας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον κόσμο, που στήριξε την προσπάθεια μας, όλους τους παίκτες παλαιούς και νυν που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αναλυτικότερα τους κ.κ.  Ζαρογιάννη, Κυριακίδη, Παπασυμεών, Αργυρίου, Λαζαρίδη, Γιαννουσίδη, Γκίλη, Καρασαββίδη Θ, Καρασαββίδη Ν., Παυλίδη, Μαραγκό, Ντίσιο, Δούμο, Μουρουζίδη, Βοτάρη, Ινεμπολίδη, Σειτανίδη, Σαμαρόπουλο, Κουρογεωργάκη. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον αξιολογημένο διαιτητή κ. Αργυρό που μας τίμησε με την παρουσία του.  Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας και ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική χρονιά! 

Με εκτίμηση

ΔΣ ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ»









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365